15 Noiembrie 2019 – Black Friday la eMAG

Informatii utile create pentru dvs chiar de catre specialistii emag.ro


Anul acesta desi oficial Black Friday este pe 29 noiembrie, eMAG a anuntat ca Black Friday va veni si mai repede.

 

  • Black Friday la eMAG are loc pe 15 noiembrie, fiind evenimentul de shopping cu cele mai multe oferte si reduceri pregatite special pentru aceasta zi, cunoscuta si drept Vinerea Neagra.
  • Printre produsele care se regasesc in oferta de Black Friday in Romania se numara televizoare, telefoane, laptopuri, produse din categoria Fashion si articole sportive, electrocasnice, accesorii pentru casa si gradina, produse de ingrijire personala pentru adulti si copii, mobila, jucarii si anvelope.
  • Black Friday la eMAG inseamna si reduceri de la partenerii din Marketplace.
    Ca sa te conectezi la ofertele Black Friday 2019, este de ajuns sa te abonezi la newsletterul eMAG si vei fi la curent cu toate noutatile, reducerile si produsele vedeta din cel mai asteptat eveniment de cumparaturi al anului.

Odata cu noul slogan „Libertate in fiecare zi” vom avea parte si de mari reduceri, nu doar de un design schimbat si o experienta imbunatatita pe site. De acum este si mai simplu sa comanzi prin easyBox sau prin curier, beneficiind de livrare colet si verificare la destinatie. Dintre beneficiile emag.ro mentionam deschiderea coletului la livrare, plata in rate plus retur gratuit in 30 de zile. Astfel ai libertatea sa alegi din milioane de produse de pe site!


Noua ne-a placut noua reclama eMAG despre libertatea ce trebuie păstrată, desi a provocat dezbateri aprinse prin mediul virtual.

Si cum altfel o putem pastra, daca nu bucurandu-ne de libertate in fiecare zi?

 

Dvs ce credeti?

 

 

GHID complet pentru ca frigiderul dvs sa aiba o durata de viata cat mai mare!