Cadouri bebelusi handmade, perne decorative, cadouri florale

Aproape toti copiii, indiferent de varsta, adora sa se joace cu pernutele. Cu perne decorative lucrate manual in diferite forme, copiii construiesc fortarete din perne, se joaca cu ele sau pur si simplu dorm pe ele.

Prin urmare, pentru camera copiilor, este recomandabil sa alegi perne decorative bebelusi handmade. Pernele in forma de jucarie nu sunt doar o necesitate in orice camera pentru copii, ci si o solutie excelenta de design, care va atrage orice copil.

Pernele decorative handmade pentru bebelusi se gasesc intr-o varietatea de culori si tipuri de lana, si vor permite dezvoltarea sensibilitatii la copil. Varietatea de modele va ajuta copilul sa-si formeze primele idei despre lumea de afara.

Printre varietatile de perne moi handmade, poti gasi forme de norisori in diferite culori, pernute unicorn crosetate, pernute Home si multe altele. Pernele decorative bebelusi handmade pot fi decorate cu tot felul de paiete, margele sau butoane de diferite dimensiuni si culori.

Acest lucru nu va ajuta doar la decorarea interiorului camerei copiilor, ci ii va ajuta si pe copii sa-si dezvolte abilitatile motrice fine, ei invatand sa simta dimensiunea si forma.

Cadouri florale

Un cadou original poate fi si un buchet de sapun facut manual. Trandafiri si flori de Lotus, sunt sapunuri frumoase si parfumate, si, de asemenea, cadouri bebelusi handmade. Aranjamentul floral din sapun format din mai multe flori este amplasat intr-o cutie din carton multicolora.

De asemenea, poti alege un trandafir frumos intr-un cosulet din rachita. Cutia sau cosuletul completeaza armonios buchetul de flori sau trandafirul din sapun. Aroma florala va parfuma camera si poate reprezenta chiar si un obiect de decor. Sapunul este facut dintr-o baza de sapun, cu adaos de uleiuri vegetale naturale si arome naturale. Buchetul de trandafiri este un sapun frumos si parfumat.

In cosul original frumos mestesugit, decorat cu o panglica, exista un trandafir de sapun aromat, iar verdeata artificiala completeaza armonios trandafirul de sapun!