Cauti un salon de infrumusetare? Noi te indrumam

In Drumul Taberei exista destul de multe saloane de infrumusetare, iar competitia nu face altceva decat sa contribuie la imbunatatirea serviciilor acestora si la scaderea preturilor, totul in favoarea clientelor. Iata care sunt cele mai cautate servicii in saloanele de infrumusetare din capitala, pentru a fi informat in cazul in care ai decis sa iti deschizi propria afacere in domeniul infrumusetarii si al intretinerii corporale:

 secret beauty salon

Coafor si frizerie

 

Atat femeile, cat si barbatii sunt potential public pentru serviciile de tuns si de coafat. Daca publicul masculin se limiteaza deseori doar la tuns, reprezentantele sexului frumos apeleaza destul de des la coafeze pentru a-si aranja parul cu diferite ocazii. De regula femeile platesc pentru astfel de servicii atunci cand participa la un eveniment, dar exista si cliente care frecventeaza saloanele din Drumul Taberei la fiecare cateva zile, pentru o coafura de zi cu zi.

 

Manichiura si pedichiura

 

Din nou, acesta este un serviciu pe care il folosesc deopotriva femeile si barbatii. Curatarea cuticulelor, eliminarea micilor bataturi, taierea si tratarea unghiilor sunt procese pe care numai o manichiurista priceputa le poate face corespunzator. Iar daca, in cazul doamnelor si al domnisoarelor, avem de-a face si cu aplicarea lacului de unghii, a unei oje semipermanente, a gelului sau a acrilului, deja vorbim despre o noua specializare a acestui domeniu.

 

Cosmetica si tratamente corporale

 

Saloanele din Drumul Taberei pun la dispozitia clientelor si tratamente corporale sau cosmetice menite sa le infrumuseteze. Curatarea tenului este unul dintre cele mai importante aspecte ale ingrijirii cosmetice, caruia i se alatura si alte procedee la fel de importante, precum eliminarea tesuturilor moarte prin peeling si hidratarea in profunzime. Tehnica epilarii cu ceara este si ea practicata in saloane, alaturi de, mai nou, epilarea definitiva cu IPL. Pe langa acestea, bronzarea organica sau la salon, impachetarile corporale, masajul anticelulitic sunt si ele la mare cautare in randul saloanelor din Bucuresti.


[sursa foto: beauty-secrets.ro si www.secret-beautysalon.ro]