Ce geci pentru bărbați să alegeți pentru aceasta perioada

Cardiganele, blazerele și jachetele sunt articole de îmbrăcăminte care nu numai că vă țin de cald, dar adaugă personalitate ținutei dumneavoastră. A avea o pereche de geci în garderobă (sau mai multe) vă aduce multe beneficii look-ului dvs. zilnic. În plus, veți fi întotdeauna protejat în timpul nopților reci și al anotimpurilor răcoroase. Iată câteva beneficii ale purtării gecilor care vă vor face să vă doriți să cumpărați una.

 

 

– Vă protejează de frig. Există diferite tipuri de jachete, cu materiale și grosimi diferite. Cu toate acestea, toate au rolul de a vă proteja de frig sau de vânt.

 

– Adaugă stil. Gecile sunt articole de îmbrăcăminte foarte versatile, cele mai multe dintre ele pot fi combinate cu o varietate de haine. Purtarea uneia va fi, fără îndoială, un semn distinctiv al stilului tău.

 

– Vă protejează de pericole. Unele geci vă protejează împotriva abraziunilor, a loviturilor puternice și chiar a înțepăturilor. Acest lucru se datorează rezistenței anumitor materiale.

 

Tot ce trebuie să știi despre gecile pentru bărbați

 

Înainte de a cumpăra acest articol de îmbrăcăminte sub orice formă, este important să țineți cont de anumiți factori. Stilul dumneavoastră general de îmbrăcăminte, tipul de geacă ce vi se potrivește cel mai bine și culorile care se vor potrivi nevoilor dumneavoastră sunt lucruri pe care trebuie să le luați în considerare în prealabil.

 

Tipuri de geci bărbați

 

Există mai multe tipuri de jachete pentru bărbați disponibile pe piață astăzi. Acestea nu variază doar în formă și stil. De asemenea, acestea sunt disponibile în diferite materiale, ceea ce vă va ușura căutarea. Cu siguranță va exista unul care să îndeplinească toate cerințele dumneavoastră.

 

Oferte la geci barbati pe emag.ro descoperiti gama completa de geci!

 

Blazer

 

Acest tip de geacă este modern și în urmă cu câțiva ani era disponibil doar pentru femei. Acum a fost adaptat pentru bărbați și îi face să arate minunat. Acest articol de îmbrăcăminte combină atât stilul casual, cât și cel formal. Acest lucru îl face perfect pentru a fi purtat cu pantaloni chinos, precum și cu o pereche de blugi.

 

Blazerul pentru bărbați este foarte versatil, astfel încât îl puteți purta fie că mergeți la serviciu, fie că ieșiți în oraș cu prietenii. Țineți cont de faptul că această piesă are o variabilă care o poate face ideală pentru dumneavoastră. Poți alege între cele mai casual sau poți opta pentru una mai formală, în funcție de gustul tău.

Jachetă

 

Acest articol de îmbrăcăminte este un clasic al modei. Are un stil casual și a fost popularizat de motocicliști. Este demn de remarcat faptul că geaca de piele este cea mai comună. Cu toate acestea, ele sunt disponibile în diferite materiale, cum ar fi poliesterul sau denimul, care obțin rezultate pozitive în ceea ce privește aspectul.

 

În mod similar, această jachetă se caracterizează prin faptul că este ca o geaca scurtă și bine ajustată. Designul său este alcătuit din revere mari, guler larg și mai multe închizători pentru a vă feri de vânt. Toate aceste detalii sunt caracteristice. Pe lângă faptul că este un simbol al culturii, este și un simbol al băieților rebeli.

 

Parka

 

Parka este ca o haină, dar cu o notă mai casual. Se potrivește cel mai bine cu stilul urban. Cea mai vizibilă caracteristică a acestei geci este gluga cu blană. De obicei, au multe buzunare și se închid cu fermoar. Sunt jachete ideale pentru iarnă sau pentru a vă proteja în timpul unei excursii care vă va duce pe timp de noapte.

 

Acest articol de îmbrăcăminte ar trebui să se potrivească aproape de corp și să aibă o lungime mai mare decât media. Măsura ideală este puțin sub talie. Pe de altă parte, cea mai frecventă culoare este verde militar. Cu toate că în ultimii ani, parka-urile de culoare vișiniu sau albastru marin au devenit mai populare.

 

Palton

 

Este una dintre cele mai folosite geci și un clasic al modei. Este atât formală, cât și informală. Versatilitatea sa vă permite să o purtați cu orice stil, ziua sau noaptea. Inițial, a fost lansat ca îmbrăcăminte de iarnă. În prezent, există modele mai ușoare, stiluri diferite și o gamă largă de culori. Paleta gri este cea mai frecvent utilizată.

 

 

Croiala paltonului este lungă până la coapse, dar cu ani în urmă era purtată până la glezne. Acesta din urmă este încă disponibil, dar nu este potrivit pentru toate ocaziile. În mod similar, paltonul de lână este cel mai comun. Cu toate acestea, există și paltoane din diverse materiale, cum ar fi cașmirul sau blana.