Dezvaluiri socante! Ce nu s-a spus despre criminalul din Caracal, Gheorghe Dinca

 

După ce Luiza a fost data disparuta, rudele acesteia nu au fost crezute de polițiști. Mai mult, acestea au fost duse la Târgu Jiu, pentru a fi supuse testului poligraf. Poliţiştii care au anchetat dispariţia Luizei le-ar fi supus pe rude la testul poligraf – un lucru incredibil, dar adevarat! – pentru că ar fi avut bănuieli că membrii familiei ştiu unde se afla tânăra de 18 ani, dispărută în aprilie.

“Pe noi ne-a dus la Târgu Jiu să ne pună la detectorul de minciuni, că noi ştim de ea şi nu vrem să spunem”, declară bunica Luizei.

Giorgiana Hosu, procuror şef adjunct DIICOT, susţine însă că, în opinia sa: „Nimeni nu trebuie să se simtă jignit dacă i se cere administrarea unei probe.”

Este inadmisibil ca politia sa se comporte astfel

La rândul ei, sora Luizei susţine că un poliţist din Coşoveni a sunat-o duminică pentru a-i reproşa faptul că familia ei a declarat că Poliţia Coşoveni nu făcut nimic pentru a rezolva cazul.

“M-a sunat Poliţia de la Coşoveni, pe mine, ieri dimineaţă, că de ce îi acuzăm pe ei că nu s-a făcut dreptate. Ce dreptate au făcut ei? Au lăsat două fete să moară? (…) Că de ce a dat mama declaraţii”, a declarat sora Luizei.

Ea a spus că nu ştie ce poliţist era la telefon, dar că poliţiştii din Coşoveni aveau numărul ei de telefon.

Oare cate fete moarte sunt ingropate in curtea casei lui Gheorghe Dinca?

Cu totii ne asteptam ca aceasta cruzime fara margini nu va ramane nepedepsita.

Speram ca intr-un final se va face dreptate si se va descoperi intregul adevar.