Journey Pub livreaza la domiciliu

La Journey Pub dezinfectăm tot ce intră și tot ce iese cu metode inspirate din natură, folosind 3 instalații cu ultraviolete din spectrul UV-C și 11 generatoare de ozon.

Prin folosirea tehnologiei cu radiații UV-C se ”arde” și se distruge membrana celulară și ADN-ul oricărui agent patogen, realizându-se o dezinfecție deosebit de eficiență asupra virușilor, bacteriilor, mucegaiurilor, fungilor, sporilor etc., regăsiți în apă, în aer sau pe suprafețele aflate direct sub acțiunea radiațiilor UV-C.

Ozonul (Oꝫ) este un gaz, un oxidant deosebit de puternic, care ”descompune” și distruge toți agenții patogeni, fiind de 300 de ori mai eficient decât clorul. Ozonul dispersat într-o incintă are eficiență în aer, pe pereți și obiecte, în cutele hainelor și crăpăturile pereților etc., pătrunde practic peste tot. Dezinfecția cu ozon a incintelor din spitale a fost avizată de Ministerul Sănătății (aviz nr. 1386/1998), cu atât mai mult ea putând fi folosită în restaurante, bucătării, mijloace de transport etc., deci în toate spațiile închise. Ozonul este ecologic deoarece molecula sa este instabilă și se descompune în oxigen după scurt timp.

Cabina de dezinfecție de la Journey utilizează efectul combinat al radiațiilor UV-C și al ozonului. Este implementată o strictă procedură de dezinfecție pentru toate persoanele care intră sau ies din restaurant, vizând hainele, obiectele personale (inclusiv telefoane sau chei), bagajele, materiile prime sau preparatele pentru livrare.

Datorită dimensiunilor reduse ale cabinei de dezinfecție, radiațiile UV-C acționează de la mică distanță iar concentrația de ozon atinge valori de peste 50 ppm, ceea ce face ca dezinfecția să se facă rapid, în câteva minute. Alte aparate UV-C mobile sunt destinate dezinfectării suprafețelor, cu accent pe bucătărie și aleea de la intrare. O parte dintre generatoarele de ozon sunt destinate dezinfectării aerului și obiectelor din toate spațiile, inclusiv din bucătărie, cu accent pe dezinfecția utilajelor, spațiilor frigorifice, ambalajelor, farfuriilor, veselei etc. Câteva aparate de ozon au fost distribuite personalului pentru dezinfecția de acasă tocmai pentru a se reveni la serviciu cu un plus în siguranța personală.

Deoarece tehnologiile adoptate de Journey sunt eficiente nu doar împotriva noului Coronavirus, ci și împotriva oricărui alt virus, precum și împotriva oricărei bacterii sau altui agent patogen, măsurile acum implementate de Journey vor fi menținute și adaptate și după de ce actuala Pandemie va deveni istorie.

Preparatele livrate de Journey sunt sterilizate prin procesul termic, apoi sunt puse fierbinți în caserole, sigilate cu folie termosudabilă, pasteurizate în cuptor și etichetate. În acest moment avem siguranță deplină în privința conținutului caserolei. Caserolele se predau livratorului, nu înainte ca sacoșa Journey și geanta livratorului să fie dezinfectate în cabina de dezinfecție de la ieșire, la acest moment având siguranță deplină și în exteriorul caserolei, inclusiv în privința ambalajului de livrare. Această abordare, de a face posibil ca preparatele pentru delivery să fie livrate de Journey în condiții de deplină siguranță alimentară, atât în ceea ce privește interiorul caserolei, cât și în privința exteriorului ei și ambalajului de livrare, este o noutate remarcabilă.

Am revizuit și am adaptat tehnologiile implementate, în condițiile în care în mod curent utilizăm în rețete preparate de casă realizate la Journey, precum cârnați afumați, bacon de casă, crutoane, pesmet Panko, pâine, paste de casă etc., prin implementarea de tehnologii de afumare sau de pasteurizare, de gătire slow-cooker și/sau sous vide, regula de bază fiind aceea de a exclude în aprovizionarea cu materii prime pe cele care conțin E-uri, aditivi sau conservanți alimentari.

Journey a făcut o trecere în revistă a mii de rețete și a reținut, pentru livrarea în caserole, zeci de preparate renumite, internaționale, tradiționale sau vegetariene, pe care le pune în operă ca pe preparate de calitate À la carte, dar cu un preț economic. Recent am integrat pe pagina noastră de web o platformă de livrare online, pentru care livrarea preparatelor se face cu personalul propriu: https://www.journey-pub.ro/comanda-online .


JOURNEY PUB GARANTEAZĂ CALITATEA ȘI SIGURANȚA PREPARATELOR LIVRATE!


Cabina de dezinfecție cu ultraviolete/ozon și aparatele mobile (lămpile cu ultraviolete UV-C și generatoarele de ozon) utilizate de Journey, sunt arme eficiente împotriva CORONAVIRUSULUI și a oricărui alt agent patogen.

Sursa: Wings Concept SRL – restaurant: Journey Pub
Str. George Enescu, nr. 25, sector 1, București

– Am pus în funcțiune o cabină de dezinfecție mixtă, cu lămpi ultraviolete UV-C și ozon, separat utilizând și instalații mobile cu ultraviolete, precum și generatoare de ozon, cu care practic se dezinfectează toate spațiile, bucătăria, utilajele, hainele, echipamentele de protecție, obiectele personale, preparatele livrate, ambalajele, gențile livratorilor etc.
– Am creat o nouă linie de preparate, ambalate în caserole sigilate cu folie termocontractibilă pentru un plus de siguranță alimentară, preparate pe care le oferim la un preț economic și cu multe promoții.
– Am integrat în site-ul web o platformă de livrare online, livrarea fiind efectuată cu personal propriu.
– Completăm astfel investițiile în tehnologii alimentare, în condițiile în care, în mod curent în rețete utilizăm preparate de casă (cârnați afumați, bacon, paste etc.) prin implementarea de tehnologii de afumare sau de pasteurizare, de gătire slow-cooker și/sau sous vide, cu excluderea E-urilor, conservanților sau aditivilor alimentari din lanțul de aprovizionare cu materii prime.