Avantajele utilizării unui Airfryer

Alimentele prăjite sunt cele mai tentante. Dar ele devin și mai tentante atunci când daunele aduse sănătății tale sunt reduse atunci când le prăjești. Imaginați-vă că acum puteți prăji fără ulei. A fost formulată o nouă metodă pentru a avea mâncare prăjită și a spune adio uleiului. Aceste bătăi de cap au luat sfârșit cu friteuza fără ulei, airfryer-ul.

 

Obțineți o acoperire crocantă pe un pui înăbușit. Chiar și obținerea texturii potrivite pentru chips-uri fără a fi nevoie de cantități mari de ulei. Atunci când aerul se ocupă de prăjire, sănătatea și textura alimentelor se îmbunătățesc. În plus, prăjirea în tigăi obișnuite este periculoasă, deoarece riscul de arsuri este foarte mare. Prin urmare, prăjirea fără ulei este o alternativă, deci este nevoie de prudență atunci când gătiți în acest mod.

 

Dar tehnologia oferă o soluție la aceste probleme prin prăjitorul fără ulei. Aveți acasă un dispozitiv bun care vă permite să pregătiți rapid și ușor mâncarea prăjită. Acesta este acum disponibil pentru uz casnic. Din acest motiv, nu mai este nevoie să vă ardeți mâncarea încercând să obțineți rezultatul dorit.

 

Producătorii au pus la dispoziție pe piață mai multe modele pentru ca utilizatorii să îl poată selecta pe cel care se potrivește cel mai bine cerințelor lor. Și, indiferent pe care îl preferați, veți alege întotdeauna aparatul care vă va consacra ca bucătar profesionist. Pregătirea imediată și sănătoasă a tuturor tipurilor de alimente prăjite este acum o sarcină mult mai ușoară.

 

Philips Airfryer descoperiti pe Emag!

 

Folosind o friteuză airfryer veți economisi mult efort din toate punctele de vedere. Așadar, iată cateva avantaje ca să nu ratezi această oportunitate:

 

– Evitați excesul de ulei: se întâmplă frecvent ca atunci când scoateți mâncarea din tigaie, aceasta să aibă un gust uleios foarte pronunțat. Pentru a evita acest lucru, nutriționiștii recomandă să le prăjiți într-o friteuză cu aer airfryer. Acest lucru este recomandat deoarece alimentele prăjite sunt de obicei gătite în mult ulei încins, iar acum nu este cazul. Gătitul la airfryer le împiedică să absoarbă orice fel de ulei. Friteuza fără ulei elimină variabila gustului prin lipsa uleiului.

 

– Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la temperatură: dacă sunteți un bucătar obișnuit, veți ști că nu toate ingredientele se prăjesc la aceeași temperatură. Friteuza airfryer are grijă de asta. Aceste aparate încorporează un regulator de căldură. Este destinat exclusiv cărnii, legumelor și aluatului, așa că nu mai trebuie să cumpărați acele termometre scumpe. Este mai ușor să vă asigurați că mâncarea este prăjită la perfecțiune.

 

– Acestea includ un temporizator: producătorii au creat unele modele de friteuze cu un temporizator. Acestea indică, prin intermediul unui sunet sau al unei lumini, că alimentele trebuie îndepărtate. Cele care nu au această funcție au timpul specificat împreună cu temperatura corespunzătoare fiecărui ingredient.

 

– Ușor de utilizat cu un sistem computerizat: utilizarea unei friteuze fără ulei nu necesită abilități culinare profesionale. Acestea au un panou de control digital care face toate setările. La acest aspect se adaugă avantajul vitezei și al timpului de lucru al prăjitoarelor fără ulei. Funcționarea lor este aproape automată.

 

– Acestea au o capacitate considerabilă: sunt disponibile în dimensiuni cu o capacitate de cel puțin două sau trei feluri de mâncare, ceea ce înseamnă că puteți găti mai multe porții simultan. În acest fel, vă va lua puțin timp pentru a vă satisface oaspeții.

 

– Economisiți ulei prin faptul că nu aveți nevoie de el: dacă vă prăjiți mâncarea într-o tigaie obișnuită, va trebui să umpleți tigaia în mod repetat. Atunci când folosiți o friteuză fără ulei, mâncarea se va găti în mai puțin timp. Aceasta va forma o peliculă care va împiedica grăsimea să se infiltreze. Grăsimile, colesterolul, nu vor mai fi o preocupare pentru dieta dumneavoastră prin eliminarea uleiului din alimente.