Aspirator Dyson V15: veți uita complet de prețul său când veți vedea rezultatele

Dyson V15 Detect este unul dintre cele mai recente modele de aspiratoare Dyson într-una dintre gamele lor superioare care ne asigură că scăpăm de fiecare fir de praf pe care îl avem acasă. Dyson V15 nu numai că arată ca ceva dintr-un film științifico-fantastic datorită designului său futurist, ci acum numără și măsoară dimensiunea particulelor de praf cu un puternic fascicul de laser verde care ne permite să vedem murdăria de pe sol pentru a fi siguri că l-am înlăturat complet. Un aspirator Dyson V15 va face cu siguranță diferența atunci când faceți curat. Iată de ce.

Pe de o parte, avem laserul menționat mai sus, care este încorporat în peria „Slim Fluffly”. Când este activat, acest laser face vizibil ceea ce nu putem vedea cu ochiul liber: particule de praf cu dimensiunea de până la 10 microni. Laserul este precis din punct de vedere unghiular (adică este înclinat la unghiul exact pentru a se „ciocni” cu particulele), iar alegerea culorii nu a fost aleatorie. Verdele a fost ales pentru că creează cel mai mare contrast, indiferent de câtă lumină este în zona pe care o aspirați.

Această caracteristică a aspiratorului Dyson V15 Detect ne permite să verificăm dacă podeaua este cu adevărat fără praf. Și este surprinzător atunci când țintiți către o zonă aparent curată, doar pentru a descoperi sub supravegherea laserului verde o mică galaxie de particule de praf. Un vis devenit realitate pentru cei care suferă de alergii.

Pe de altă parte, și urmând linia că putem ști cât de mult curățăm, ecranul LCD al Dyson V15 Detect nu mai arată doar modurile de aspirare disponibile, ci ne mai permite să vedem și cât praf a aspirat și dimensiunile diferitelor particule. Acest lucru se realizează cu un senzor piezoelectric în interiorul vidului care poate număra până la 15.000 de ori pe secundă. Acest lucru a fost deosebit de revelator atunci când aspirați covorul, o suprafață care ascunde foarte bine praful și pe care nu putem folosi laserul.

O altă caracteristică foarte interesantă a Dyson V15 Detect este capacitatea sa de a crește automat puterea de aspirație atunci când se confruntă cu o cantitate mai mare de praf, pe care o poți identifica datorită senzorului piezoelectric menționat mai sus. Odată ce nivelul de praf se normalizează, puterea de aspirație revine la nivelul anterior. De asemenea, putem alege manual puterea de aspirare dorită (eco, auto sau boost), deși opțiunea automată ne va ajuta să facem ca bateria să țină cât mai mult timp.

Acum, dacă nu ați folosit niciodată unul dintre aspiratoarele fără fir Dyson, s-ar putea să vă întrebați cât de puternic poate fi un aspirator „de mână” pentru curățarea casei. Dar Dyson V15 Detect și un aspirator portabil tradițional au la fel de multe în comun ca un scuter electric și un Tesla. Are o putere de aspirare de 240 AW , motorul Dyson Hyperdymium se rotește cu până la 125.000 de rotații pe minut, iar bateria permite utilizarea de până la 60 de minute. Dacă casa ta este prea mare și nu ajung cele 60 de minute, poți achiziționa încă un acumulator, îl poți schimba și îți poți continua treaba ca de obicei. Același sistem care permite scoaterea și încărcarea independentă a bateriilor, datorită unui mic port pe baterie, îl face și mai practic.

Experiența utilizatorului este excelentă : rezultate excelente, informații dintr-o privire și capacitatea de a vă deplasa dintr-o cameră în alta fără a opri un cablu. Și pentru a contribui la un aer mai curat, Dyson V15 Detect dispune de tehnologie avansată de filtrare cu 5 straturi și captează 99,99% din particule până la 0,3 microni pentru a elimina aerul curat. Este un aspirator complet și vă va ușura cu mult treaba, de aceea este o idee excelentă să optați pentru un aspirator Dyson V15.