Bose Professional prezintă noile sisteme audio pentru domeniul business

Framingham, MA, 28 Ianuarie 2019 (Stand 7-C200)


Divizia Bose Pro își extinde semnificativ portofoliul de sisteme audio pentru domeniul business cu boxe reproiectate, amplificatoare, DSP-uri, controllere și produse software. Aceasta linie nouă, modernizată, vine să construiască o gamă de sisteme coerente care ridică standardele la înălțimea așteptărilor integratorilor de sisteme, consultanților și clienților acestora în materie de estetică, funcționalitate, calitate și buget.

Debutează la ISE 2019 următoarele noi produse:

  • 12 modele de boxe simplu de instalat DesignMax – atat modele cu montaj in plafon cat și montaj la suprafață, finisaj negru și alb, cu opțiuni de subwoofer;
  • cinci noi amplificatoare rentabile PowerSpace (două echipate cu DSP); două procesorare de sunet comerciale cu instrumente de configurare simplificate;
  • trei noi controllere digitale ControlCenter;
  • un software online Business Music System Designer upgradat pentru a facilita proiectarea rapidă.

Adam Shulman, Market Category Lead la Bose Professional, a declarat: “I-am ascultat pe partenerii noștri și astfel fiecare aspect al noilor soluții a fost proiectat pornind direct de la feedback-ul acestora. Aceste produse au fost proiectate a satisface mai bine cerințele unei game largi de proiecte – de la mici la mari, de la simple la complexe. Ele reflectă cele mai noi progrese în domeniul tehnologiei audio și esteticii design-ului, concentrându-se în același timp pe necesitățile de zi cu zi ale clienților noștri –  ușurință în proiectare, configurare și instalare.”


Pentru mai multe informații, vizitați pro.bose.com sau contactați reprezentantul local Bose în România prin All Audio 


Despre Bose

Corporația Bose a fost înființată în 1964 de Dr. Amar G. Bose, pe atunci profesor de inginerie electrică la MIT (Massachusetts Institute of Technology). Astăzi, compania este condusă după principiile fondatorii, investind în cercetare pe termen lung cu un obiectiv fundamental: de a dezvolta noi tehnologii cu beneficii reale pentru clienți. Inovațiile Bose traversează decenii și industrii, creând și transformând noi standarde în domeniul audio și dincolo de acesta. Produsele Bose pentru casă, pentru mașină, portabile sau pentru spații publice au devenit emblematice, schimbând modul în care oamenii ascultă muzică.

Corporația Bose are capital privat. Spiritul de inventivitate, pasiunea pentru excelență și dedicația pentru a asigura clientilor experiențe extraordinare, pot fi întâlnite oriunde în lume, acolo unde există Bose.

Contact

Bose în România prin All Audio

0251 411 116

office@allaudio.ro

www.all-audio.ro