Cele mai bune produse pentru bebeluși: de la scutece la biberon

 Dacă ești proaspătă mămică, atunci cu siguranță ești în faza în care vrei cele mai bune produse pentru bebelușul tău. În rândurile care urmează am selectat produse de top pentru bebeluși pe care ți le recomandăm dacă cauți ce e mai bun de pe piață.

Cel mai bun biberon – Philips Avent Natural

Biberoanele Philips Avent Natural sunt largi, cu tetine flexibile care se simt ca un sân și pot atrage mai mult bebelușii care sunt hrăniți la sân și la biberon. Biberoanele au, de asemenea, o supapă specializată situată în mamelon, care evacuează aerul pentru a ajuta la prevenirea colicilor. Părinților le place biberonul de la Philips Avent pentru că aceste sticle ieftine sunt simplu de utilizat și ușor de curățat, având doar trei părți de care trebuie să se ocupe (patru dacă numeri capacul). Sfârcurile unui biberon Philips Avent Natural au diferite debite care sunt ușor de înțeles în funcție de vârsta bebelușului tău. Și dacă nu îți plac sticlele de plastic, acestea vin și cu sticlă ca material.

Cel mai bun încălzitor de biberoane – Încălzitor rapid pentru biberoane Philips Avent

Acest încălzitor de la Philips Avent încălzește biberoanele și borcanele cu alimente pentru copii în siguranță și în mod uniform. Poate încălzi o sticlă în trei minute și are o lumină de neon care arată progresul încălzirii și când laptele sau mâncarea sunt gata. Un senzor intern detectează temperatura de pornire a formulei sau a laptelui matern și se asigură că nu se încălzește prea mult. Părinții apreciază funcția de a „ține la cald” – odată ce sticla este încălzită, încălzitorul Philips Avent o menține automat caldă timp de o oră înainte de a se opri.

Cea mai bună suzetă – Suzetă Philips Avent Soothie

Această suzetă este genul pe care îl folosesc multe spitale și este greu de învins de alte tipuri de suzele. Realizată pentru nou-născuți cu vârsta de până la 3 luni, are un design simplu, pe care mulți bebeluși îl preferă. Este modelat pentru a se potrivi confortabil în gura nou-născutului fără a interfera cu dezvoltarea naturală a dinților și gingiilor bebelușului. În plus, este fabricat din silicon durabil, fără BPA, pe care îl poți curăța în mașina de spălat vase sau într-un sterilizator.

Cele mai bune șervețele pentru copii – Șervețele sensibile Huggies Natural Care

Aceste șervețele bifează tot: sunt blânde cu pielea sensibilă, dar suficient de rezistente pentru a face față chiar și celor mai dure pete. Sunt fabricate din materiale pe bază de plante și sunt 99% apă și 1% alte ingrediente, inclusiv aloe și vitamina E. Ambalajul este, de asemenea, convenabil – este un recipient rabatabil care este gata să fie cu tine sau să stea acasă. De asemenea, șervețelele ies ușor, așa că nu există nicio frustrare în mijlocul unui schimb de scutec.

Cele mai bune scutece pentru copii – Huggies Elite Soft

Huggies este un brand de scutece cunoscut de mamele din întreaga lume. Scutecele Huggies au o capacitate de absorbție bună, sunt disponibile în diferite tipuri și sunt concepute special pentru băieți și pentru fete. Scutecele chilotel Huggies, spre deosebire de alte branduri, sunt fabricate din fibre de bumbac combinate cu particule superabsorbante pentru a asigura capacitatea de absorbție și anti-reflux a scutecelor. Ele au o abilitate bună de deodorizare cu un deodorant cu miros ușor, mai ales sigur pentru pielea bebelușului. Materialul produsului este absolut sigur, design ultra-subțire pentru a menține pielea bebelușului în siguranță și umedă. Este posibil ca autocolantele de pe laterale să se lipească mult timp chiar și atunci când sunt deschise și închise de multe ori.