Cele mai frumoase haine pentru Revelion

Cei mici incep sa aiba, pe masura ce inainteaza in varsta, tot mai multe preocupari asemanatoare cu cele ale parintilor, iar moda nu face o exceptie. Hainele de copii pentru Revelion au devenit, asadar, o preocupare atat pentru cei mici, cat si pentru parintii care intentioneaza sa isi petreaca noaptea dintre ani alaturi de copiii lor, in localuri si restaurante selecte, care impun un anumit cod vestimentar.

 

Desigur, asta nu inseamna neaparat ca trebuie sa-ti incorsetezi micutul in frac sau in rochii cu crinoline, daca este vorba despre o fetita. Insa nu ii poti da nici aceleasi haine pe care le poarta in parc sau la locul de joaca, mai ales daca locul in care va petreceti Revelionul este unul select. Puteti sa comandati online sau sa le faceti cadou!

 

Baieteii nu sunt atat de preocupati de acest aspect precum sunt fetitele, asa ca hainele de copii pentru Revelion nu prezinta prea mult interes pentru ei. O pereche de pantaloni sau de jeansi purtati alaturi de o camasa sau un pulover sunt o alegere perfecta pentru micutii baietei, mai ales ca implica si suficient confort. Hainele de copii pentru Revelion nu ar trebui sa le ingradeasca libertatea de miscare micutilor dornici de joaca, iar majoritatea parintilor stiu foarte bine acest lucru si tin cont de el.

De acum ai libertate in fiecare zi sa comanzi orice chiar de la eMAG!

YOUTUBE – #libertate

In ceea ce priveste fetitele, lucrurile pot deveni putin mai complicate. Micutele domnisoare se viseaza printese si isi doresc de multe ori sa epateze prin tinutele lor delicate si feminine, asa ca rochitele si fustitele sunt in topul cautarilor atunci cand vine vorba despre o seara atat de speciala precum este cea care marcheaza inceputul unui an nou. Din fericire, producatorii de haine pentru copii stiu acest lucru si au o oferta destul de diversificata pentru aceasta perioada atat de solicitanta mai ales pentru parinti, care este totodata si pe placul celor mai pretentioase dintre fetite.