Cum sa alegi sandalele potrivite pentru picioarele tale

Încălțămintea se schimbă adesea odată cu anotimpurile, iar vara este vorba despre sandale. Cu acest ghid, vei putea să îți strecori picioarele în sandale damă potrivite și confortabile care ți se potrivesc.

Aici îți vom răspunde la toate întrebările despre cele mai bune sandale pentru diferite tipuri de picioare și cele mai confortabile sandale damă pentru picioarele cu probleme.

Sandalele sunt bune sau rele pentru picioarele tale?

Purtarea sandalelor poate cauza adesea probleme picioarelor tale. Acestea nu oferă mult suport pentru călcâi și arc și nu pot absorbi șocul, ceea ce duce la dureri atunci când sunt purtate timp îndelungat.

Cu toate acestea, vestea bună este că este ușor să găsești sandale damă care sunt sănătoase pentru picioarele tale.

Sandalele potrivite pot:

Reduce presiunea pe picioare. Majoritatea sandalelor nu restricționează și nu comprimă piciorul din partea superioară, laterală și eliberează picioarele de presiunea pe care ar pune-o altă încălțăminte.

Permite picioarelor să respire. Natura deschisă a sandalelor permite picioarelor să respire și le împiedică să se supraîncălzească și să transpire excesiv în acele zile calde de vară.

Ofera o opțiune de încălțăminte practică. Ușor de încălțat și descălțat, sandalele sunt perfecte dacă ești la serviciu, la un picnic sau pe plajă. Deși nu este recomandat să le porți toată ziua, sandalele pot fi o alegere ideală de încălțăminte pentru lunile de vară.

Care sunt cele mai bune sandale pentru picioare late?

Dacă ai picioarele late, este mai bine să eviți sandale damă cu o acoperire laterală sau superioară, deoarece astfel vei preveni ca piciorul tău să apese pe materialul sandalei, ceea ce îți va provoca durere.

De asemenea, picioarele tale nu vor părea că sunt prea mari pentru sandalele tale, întrucât nu vei avea acele urme roșii de la curele.

Femeile cu picioarele late ar putea descoperi că sandale damă cu orificiu pentru degetul mare, dar și cu bretele pentru glezne vor oferi cea mai bună susținere. Pentru a comanda sandale dama potrivite, incearca eMAG!

Care sunt cele mai bune sandale pentru picioare înguste?

Sandalele cu bretele reglabile sunt minunate pentru picioarele înguste, deoarece pot fi strânse pentru a ușura presiunea asupra degetelor de la picioare și a ține talpa mai strâns.

Curelele reglabile sunt disponibile pe scară largă pentru femei în căutarea celor mai bune sandale damă pentru picioare înguste. Pentru bărbați, ar putea fi mai dificil de găsit, caz în care sandalele cu bretele superioare neajustabile, care se potrivesc pe partea superioară a piciorului, pot preveni târârea sandalelor și excesul de frecare.

Ce sandale pot ajuta la prevenirea transpirației?

Cele mai bune sandale pentru picioare transpirate sunt cele cât mai deschise. Găsește o pereche care nu acoperă partea și partea superioară a piciorului tău, iar acest lucru îți va menține picioarele reci și va împiedica sandalele să se lipească de picioare.

Evită bretelele din spatele sau de pe călcât care țin piciorul blocat în loc, deoarece acest lucru poate agrava transpirația.

Care sunt cele mai bune sandale pentru picioare cu ciuperci?

Cele mai bune sandale pentru picioare cu ciuperci sunt cele cu o cantitate mică de acoperire, deoarece acestea vor permite picioarelor să respire.

Caută stiluri de sandale cu orificiu pentru degetul mare și bretele pentru glezne – aceste sandale vor oferi o ținută plăcută în timp ce vor lăsa ciuperca în pace.

Ce sandale pot ajuta la prevenirea umflăturilor?

Vremea caldă poate provoca retenția de lichid în corp, ceea ce poate duce uneori la umflare.

Dacă ai nevoie de sandale damă confortabile pentru picioarele care se confruntă cu această problemă, caută stiluri cu talpă plană care să ofere suport pentru gleznă.

O sandală în stil deschis va fi cea mai eficientă, deoarece acest lucru îți poate menține picioarele răcoroase în timp ce îți reglează temperatura corpului.

Care sunt cele mai bune sandale pentru susținere?

Dacă suferi de probleme cu arcuirea tălpii, caută sandale damă cu o curea de picior înfundată și cupă de călcâi adâncă pentru stabilitatea mișcării.

Sandalele cu arcade încorporate te pot ajuta și ele. În mod fundamental, vei vrea să te asiguri că sandalele îți vor menține picioarele pe loc atât pe denivelări, cât și pe pământ plat.