Cele mai interesante funcții care te vor convinge să cumperi un Huawei Mate 20 Pro

Huawei tocmai a lansat la finalul anului trecut cel mai recent smartphone Huawei Mate 20 Pro. Acest gadget este, fără îndoială, cel mai dotat smartphone de ultimă generație al producătorului.

Huawei Mate 20 Pro are tot ce ți-ai putea imagina și chiar peste, în materie de caracteristici. De la un sistem cu trei camere, pe spatele telefonului, la o amprentă in-display și un procesor puternic Kirin 980 sub capotă, acest telefon le poate da clasă altor smartphone-uri precum Samsung Galaxy Note9 și Apple iPhone XS Max.

Nu ești convins?

Iată cele mai bune caracteristici care fac din Huawei Mate 20 Pro un telefon care să merite toată atenția ta.

Sistemul de trei camere

Huawei Mate 20 Pro vine cu un aparat de fotografiat unic, în formă de pătrat, care găzduiește senzori de trei lungimi focale diferite. Există o cameră de 20 de megapixeli pentru fotografii super-largi, o cameră de 40 de megapixeli cu obiectiv convențional cu unghi larg și un o cameră cu teleobiectiv de 8 megapixeli. Apoi mai există unitatea de bliț adaptată dual-tone, care completează pătratul. Modul de noapte impresionant de lungă durată de la P20 Pro vine la pachet și pe Huawei Mate 20 Pro, împreună cu alte opțiuni de schimbare a diafragmei.

Huawei Mate 20 PRO este alimentat de Kirin 980 SoC 7nm

Primul procesor Huawei care utilizează arhitectura de 7nm, Kirin 980 SoC este o fiară, pe hârtie, și permite o performanță și o eficiență mult mai bune comparativ cu procesorul Qualcomm Snapdragon 845. La Huawei Mate 20 Pro, SoC este cuplat cu 6 GB de memorie RAM și spațiu de stocare de 128 GB. Potrivit Huawei, hardware-ul oferă o îmbunătățire de până la 20% a vitezei pe dispozitiv, cu o îmbunătățire de 45% a graficii și cu o eficiență de 40% mai bună. De asemenea, există și motoarele neuronale duale, care îmbunătățesc capabilitățile AI ale camerei, inclusiv procesarea video în timp real și recunoașterea obiectelor.

Un design uimitor

Huawei Mate 20 PRO emag.ro

Cu un ecran QHD + OLED de 6,39 inci, este absolut uimitor să privești la un Huawei Mate 20 Pro. Mai există de asemenea și design-ul din sticlă și un finisaj nou, numit Hyper Optical Pattern, care face spatele telefonului mai puțin predispus la amprente și mai ușor de prins și ținut. Telefonul este certificat IP68 pentru rezistență la praf și apă și vine în mai multe opțiuni de culori, variind de la negru la albastru închis.

3D Face Unlock pentru deblocare și cititor de amprente pe ecran

Huawei Mate 20 Pro vine cu o caracteristică de deblocare a feței 3D, similară cu cea a iPhone X, despre care compania susține că este suficient de avansată pentru a nu se lăsa păcălită de o poză cu tine. Camera frontală de 24MP funcționează alături de un proiector, un senzor de proximitate TOF, un iluminator și o cameră IR pentru a permite deblocarea feței. Dar, spre deosebire de Apple, Huawei îți dă posibilitatea să te autentifici și altfel, grație unui cititor de amprente încastrat chiar în display.

Încărcare rapidă

Huawei Mate 20 Pro este alimentat de o baterie de 4.200 mA, care nu numai că acceptă încărcare rapidă, dar și încărcare rapidă fără fir (de două ori mai rapid decât iPhone XS Max). Totuși, asta nu este totul. Huawei a încastrat chiar și o bucată de tehnologie viitoare în acest smartphone, permițând încărcarea fără fir a dispozitivelor compatibile Qi. Poți astfel să încarci wireless gadgeturi prin plasarea lor pe partea din spate a telefonului.