Să cumperi iPhone 7 Plus în 2019? Ce spun alții

iPhone 7 Plus poate avea câțiva ani vechime, dar rămâne un telefon decent, mai ales când iei în considerare prețul redus în comparație cu cele mai noi variante de iPhone, care sunt foarte scumpe.

iPhone 7 Plus a fost primul iPhone care avea doi senzori de cameră pe spate, cel de-al doilea acționând ca un teleobiectiv. Senzorul principal de 12 megapixeli încă face fotografii bune, deoarece are o deschidere f / 1,7 mai mare și o stabilizare optică a imaginii. Senzorul secundar funcționează cu modul portret al telefonului pentru a oferi un efect frumos de bokeh (blur de fundal) în jurul subiectului.

iPhone 7 Plus beneficiază, de asemenea, de un afișaj îmbunătățit de 1080p (comparativ cu 6 Plus) de 5,5 inci. Nu este mult comparativ cu concurența, dar acest lucru încă face ca telefonul iPhone 7 Plus să fie un telefon mare. Chiar și așa, vei fi mai motivat la muncă știind că ții în mână unul dintre cele mai bune telefoane Apple!

Restul specificațiilor sunt similare cu cele ale iPhone 7, mai mic: procesorul A10 Fusion, 32GB de stocare de bază și upgradabil la iOS 12.

Pro:

  • Upgradabil la iOS 12
  • Pentru orice buzunar
  • Cu design similar cu iPhone 8 Plus
  • Încă are o cameră foto bună

Contra:

  • Nu are o mufă pentru căști

Ce spun utilizatorii

Mai este iPhone 7 Plus un telefon care merita cumparat in anul 2019Am răscolit internetul și am găsit o serie de răspunsuri pentru tine, care ar trebui să te lămurească.

„Dacă ai un buget restrâns, DA. iPhone 7 Plus este un dispozitiv remarcabil cu caracteristici remarcabile, cum ar fi clasa IP67 de protecție împotriva apei. Și crede-mă, am testat-o. Telefonul mai funcționează și prietenul meu încă îl folosește și după 2 ani și jumătate.

L-am spălat literalmente sub jetul de apă de la robinet pentru a scăpa de resturile blocate în cască și în comutatorul de pornire/oprire și nu s-a întâmplat nimic.

Am fost complet ud după o ploaie torențială când vorbeam la telefon încercând să localizez Uberul cu și oamenii se uitau surprinși cum eu vorbeam la telefon,

Așadar, aceste telefon ar trebui să primească actualizări de la Apple și în următorii câțiva ani și, luând în considerare competitorii S7 și S6, care sunt deja evitați și posibil să nu mai fie actualizați, iPhone 7 Plus este o afacere mai bună”, scrie un utilizator.

„Da, iPhone 7 Plus merită cumpărat. La acești bani, oferă valoare, prin caracteristici cum ar fi camera duală, ecran mai mare, securitate cu Touch ID și iOS cu interfață stabilă și fiabilitatea Apple”, spune alt utilizator.

„Este încă un iPhone destul de bun chiar și după doi ani de existență pe piață. Aș putea spune că este destul de rapid și funcționează perfect pentru utilizarea zilnică. L-am folosit timp de o lună și n-am întâmpinat probleme cu el.

Deci, da, iPhone 7 Plus este o achiziție bună, deoarece poate fi găsit la un preț destul de mic, presupunând că bateria este în stare bună.

Însă dacă vrei încărcare fără fir și o ușoară îmbunătățire a performanței (și dacă bugetul permite acest lucru), mergi către 8 Plus sau 8”, susține alt utilizator.