Compania Maguay a fost premiată de Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București pentru performanțe în afaceri

Compania Maguay a primit din partea Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București, Locul I la categoria Fabricarea calculatoarelor și a echipamentelor periferice, pentru performanțe deosebite.

Potrivit metodologiei de top, dintre cele 131.412 de firme cu sediul social în Capitală, care au depus bilanţul aferent anului 2018, au îndeplinit criteriile de eligibilitate 49.433 firme. Compania Maguay Computers a fost premiată cu Locul I la categoria Fabricarea calculatoarelor și a echipamentelor periferice, Maguay Impex primind, de asemenea, Locul III, pentru performanțele sale.

„Premiile și aprecierile primite și la acest sfârșit de an ne bucură și ne onorează, arătându-ne în același timp că suntem și ca am rămas pe drumul cel bun. Consecvența și spiritul constructiv care ne sunt caracteristice, credem ca sunt principalele motive. Credem că acest ultim trimestru al anului 2019 revalidează contribuția valoroasă pe care Maguay o aduce pieței românești de IT&C. Aș îndrăzni să spun că avem o nouă validare chiar la nivel internațional, Maguay finalizând cu succes și în acest an un nou contract de furnizare servere de tip HPC (High Performance Computing) la CERN, Organizația Europeană pentru Cercetare Nucleară.

Maguay este astăzi, grație echipei sale profesioniste și entuziaste, o prezență importantă și singurul producător român din Top 5 Server Vendors, al IDC, pe piața din România. Mulțumim pentru premii și aprecieri Camerei de Comerț a Bucureștilor, Camerei de Comerț a Romaniei, confederației CNIPMMR, precum și ANEIR”, a declarat Eduard Pughin, Director General, Maguay Computers.

La eveniment au participat, alături de oameni de afaceri de succes, personalităţi marcante ale lumii academice, oficialităţi de la nivelul administrației şi organizaţiilor neguvernamentale.

Printre personalităţile care au onorat invitaţia Camerei bucureştene s-au aflat:

  • prof. univ. dr. Emil Constantinescu, fost președinte al României;
  • prof. univ. dr. ing. Ecaterina Andronescu, senator, președintele Senatului Universității Politehnica București (UPB);
  • Radu Chiurtu, secretar general în cadrul Ministerul Economiei;
  • prof. univ. dr. ing. Anton Hadăr, vicepreședintele Senatului Universității Politehnica București;
  • Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței.

Tot în luna noiembrie, în cadrul Galei Topul Național al Firmelor, organizat de Camera de Comerț și Industrie a României, Maguay a primit Locul al II-lea în grupa Fabricarea calculatoarelor și a echipamentelor periferice, la categoria Întreprinderi Mijlocii. Ediția a XXVI-a, din 2019, a Topului Național al Firmelor a clasat pe primele 10 locuri (1-10) la nivel național 12.603 companii – 468 fiind din cercetare-dezvoltare și high-tech.

De asemenea, Maguay a primit locul I pentru domeniul său de activitate și în cadrul Topului Național al Firmelor Private din România, ediția a XXVII-a, organizat de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR) – eveniment la care au participat peste 400 persoane, printre care și președintele României, Klaus Iohannis, și prim-ministrul Ludovic Orban.

Despre Maguay Maguay este unul dintre cel mai importanți producători români de sisteme informatice:

  • notebook-uri
  • PC-uri
  • servere și storage comercializate sub marca proprie.

Conform IDC, în ultimii 10 ani Maguay este cel mai mare producător român de servere – fiind singurul producător român din Top 5 Server vendors. În 2012 compania Maguay a fost premiată de către Intel Corporation la CeBIT, Hanovra pentru contribuția remarcabilă adusă în educarea clienților în utilizarea tehnologiilor de server Intel.

Maguay este de asemenea un important integrator de proiecte informatice complexe – capabil să implementeze și să livreze „la cheie” soluții informatice hardware și software cu asigurarea unor servicii și suport de calitate. Brand-ul Maguay se diferențiază pe piața IT din România prin oferirea soluțiilor personalizate în funcție de nevoile clienților, atât din punctul de vedere al sistemelor informatice, cât și la nivel software.

Calitatea serviciilor și produselor oferite de Maguay Computers este garantată de parteneriatele cu cei mai buni integratori și furnizori de tehnologie: Partener Intel Technology Provider Platinum, Partener Nvidia Preferred pentru GPU Tesla, Partner Fortinet Platinum, Partener Oracle Gold, Partener VMware Professional, Partener Western Digital, Partener Veeam Silver, Nexenta, Open-E, Veritas, Seagate, Bitdefender, Asus, Kingston.

Mihaela Iorgulescu Marketing Specialist, Maguay Computers SRL 

marketing@maguay.ro 

Tel: +40 21 210-3809 

www.maguay.ro