Ruleta trebuie să fie nelipsită din casa, magazia sau garajul nostru

În orice casă, magazie, garaj sau chiar și în trusa de scule trebuie să existe o ruletă. Este un instrument de măsurat practic și accesibil ca preț, ajutându-ne să construim, să reparăm sau să întreținem diverse obiecte.

O ruletă este un dispozitiv de măsurat portabil. Ruletele pot fi de 1 metru, de 2 metrii, de 3, de 5, de 10, de 15, de 20 și chiar de 100 de metri. Banda este marcată pe margini, de obicei în milimetri.


Ruletele sunt ușor și sigur de folosit. Tot ce trebuie să faci este să extinzi banda, plasând capatul în punctul din care vrei să măsori și extinzând banda până în punctul în care vrei să măsori. Vei dori să cauți o ruletă care are la capat o clamă pe care o poți agăța pentru a măsura mai ușor sau un magnet. De asemenea, majoitatea vin și cu un sistem de frână ce țin banda în loc. Aveți grijă atunci când retrageți banda ruletei să o faceți încet, ferind degetele de marginea acesteia.


Dacă căutați o ruletă practică, micuță și nu foarte scumpă pe care să o ai la îndemână în casă poți opta pentru o ruletă între 2 și 5 metri. Acest tip de ruletă îl puteți găsi pe eMAG la maxim 10 lei și își va face treaba bine, fiind foarte practică.

La capătul celălalt, pentru cei ce construiesc sau lucrează în domeniu și au nevoie de un instrument de măsurare, puteți găsi pe eMAG o ruletă cu bandă metalică și mâner Stanley de 50 de metri. Master II Mabolon are banda din oțel tratat, mâner ergonomic, iar clasa de acuratețe este III. Ruleta și mânerul pot fi schimbate pentru a se potrivi stângacilor sau dreptacilor. Prețul acesteia este pe măsură, fiind clar că se adresează profesioniștilor.

Exista chiar si rulete laser, telemetru, dar gasiti orice tip de ruleta la eMAG, le-ati vazut deja?

 

Pentru cei ce repară, renovează sau modifică des obiecte, o ruletă ceva mai bună este perfectă. Căutați să achiziționați una de cel puțin 5 metri și care este, poate, dotată și cu laser. Acestea sunt ușor mai scumpe, dar nu la fel de scumpe precum cele profesionale. Totuși, calitatea este automat mai mare, iar riscul de a se defecta este mai mic.

Indiferent de motivele pentru care doriți să vă achiziționați o ruletă, fiți sigur că aceasta nu trebuie să lipsească din trusa de scule. Vă poate salva în momente dificile în care măsurarea spațiului sau a obiectelor este absolut necesară.