Cuștile pentru câini în aer liber: avantaje și alegerea modelului potrivit

Fiecare câine, indiferent de mărime sau vârstă, tânjește aer proaspăt și soare, dar lăsarea lor fără lesă sau în grădina deschisă s-ar putea să nu fie cea mai bună idee pentru unii dintre ei. Păstrarea în siguranță a câinelui tău ar trebui să fie întotdeauna prima ta prioritate, iar cuștile pentru câini de exterior sunt cel mai bun mod de a asigura acest lucru.

 

Poate doriți să îi puteți lăsa în grădină și să știți că sunt în siguranță în timp ce nu sunteți acasă? Gardurile oferă o anumită măsură de protecție față de lumea exterioară, ținând câinele închis în grădină, totuși unii câini sportivi mari pot vedea gardul ca o provocare distractivă. Deci, care sunt opțiunile dvs. pentru a vă menține câinele în siguranță?

5 avantaje ale cuștilor în aer liber

 

Deci, v-ați gândit serios la obținerea unei cuști de câini în aer liber, dar încă nu sunteți sigur de beneficii? Iată câteva avantaje de care vă puteți bucura.

1) Cușca păstrează grădina în formă bună

Câinii sunt de obicei teritoriali, motiv pentru care a le oferi propriul spațiu într-o cușcă de câine este o idee bună. Acest lucru îi va menține, de asemenea, preocupați, oprindu-i din a distruge restul grădinii.

2) Vă păstrează locuința în siguranță împotriva daunelor

Dacă câinele dvs. este tânăr sau are anxietate de separare, atunci poate începe să mestece sau să zgârie obiecte din jurul casei, atunci când este singur sau plictisit. Aceste obiecte pot include hârtia igienică sau cea mai recentă carte pe care o citiți, dar acest obicei poate deveni costisitor, atunci când vă vizează canapeaua sau pereții.

3) Ajutor la evitarea accidentelor nefericite

Dacă animalul dvs. de companie obișnuiește să locuiască / să stea într-o cușcă de câine, atunci, în timp, va asocia acest lucru cu toaleta. Întrucât locuiesc, în general, afară, își vor „face treaba” acolo și vor face legătura dintre exterior și mersul la toaletă. Dacă aveți o cușcă de câini în aer liber, acest lucru ar trebui să vă ajute să vă antrenați câinele să meargă afară și, de asemenea, să vă ajutați câinele să se bucure și să își dorească să-și facă treaba acolo.

 

4) Stimulare mentală și exces de energie

Câinilor le place să fie în aer liber. Când câinele dvs. este afară, își consumă toată energia excesivă, ceea ce înseamnă că este mai puțin probabil să vă țină la picioare la ora 23:00 pentru „timpul de joacă”. Cel mai obositor exercițiu pentru un câine este mental, deși o plimbare de 2 km va face o treabă grozavă la arderea unei părți din această energie. Stimularea mentală de a fi în aer liber în mod regulat va ajuta, de asemenea, la controlul acestui lucru. Cuștile în aer liber permit această stimulare vizuală și ajută la calmarea și reducerea excesului de energie.

5) Cuștile pot ajuta la instruire

Investiția într-o cușcă de câini vă poate ajuta, de asemenea, să vă antrenați câinele. O cușcă de câini în aer liber poate fi folosită ca spațiu de timp liber, pentru a gestiona comportamentul. Vreți ca câinele dvs. să se bucure că sunt în cușca lor, așa că, mai degrabă decât să o tratați ca pe o pedeapsă, învățați-i că, atunci când sunt în cușcă, înseamnă că trebuie să se relaxeze!

Stiati ca…