Cum alegi pijamaua pentru bărbați potrivită? Ce caracteristici trebuie să iei în calcul

Dacă nu v-ați gândit niciodată cum să alegeți o pijama perfectă sau de ce aspecte să țineți cont atunci când o cumpărați, este timpul să o faceți. Caracteristicile pijamalei, cum ar fi materialul, culoarea sau dimensiunea, sunt lucruri pe care nu trebuie să le ignorați la cumpărarea acesteia.

 

5 sfaturi pentru alegerea pijamalelor ideale pentru bărbați și femei

 

Iată câteva sfaturi de care trebuie să ții cont atunci când alegi cele mai bune pijamale:

 

  1. Materialul pijamalelor este esențial

 

Pare evident, dar este ceva foarte important. Sunt diferențe mari între pijamalele de vară și cele de iarnă, chiar și din punct de vedere al materialelor de fabricați. Cea mai recomandată, iarna, este lâna. Este țesătura care vă va oferi mai multă căldură noaptea.

<a href=”https://www.emag.ro/pijamale-barbati/c” target=”_blank” rel=”sponsored”>

 

  1. Confortul primează

 

După cum știți, confortul este esențial atunci când vreți să vă odihniți corespunzător, așa că vă recomandăm să alegeți cea mai confortabilă pijamală posibilă. Care să nu aibă cusături sau ornamente inutile care pe tot parcursul nopții vă pot împiedica sau vă pot răni.

 

  1. Alegeți dimensiunea potrivită

 

Acesta este un alt punct important. Pare evident, dar este important să o facem bine, deoarece dacă alegem o pijama prea mică sau prea mare, acest lucru va face să nu găsim confortul optim căutat.

 

  1. Culoarea pijamalelor este de asemenea importantă

 

Cu toții avem culori pe care le alegem de preferință înaintea altora, dar ceea ce trebuie să ținem cont cel mai mult este că culoarea pijamalei noastre ar trebui să ne ofere liniște și o stare de bine.

 

  1. Alege stilul de pijamale care iti place cel mai mult

 

Știm că există atât de multe stiluri atunci când vine vorba de îmbrăcămint, precum și diferențe între moda masculină și cea feminină, încât acesta este un alt aspect important pentru a decide asupra unei pijamale în detrimentul alteia.

 

Pijamale bărbați emag oferte

Vara, mulți bărbați se mulțumesc să doarmă în boxeri și, eventual, un tricou. Există pijamale cu mânecă scurtă, din material ușor, bumbac, de exemplu, care îți lasă pielea să transpire, oferindu-ți, totodată confortul de care ai nevoie.

 

Iarna, însă, chiar și bărbații îmbracă pijamale. Prea puțini știu să și le aleagă, însă. Sunt recomandate cele de lână, de flanelă, cât mai călduroase și mai confortabile. Majoritatea, din două piese, pantalon și bluză, cea din urmă putând fi cu nasturi sau fără, în funcție de preferințe.

 

 

Nu există un model de pijama perfect, dar există cel care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Țesăturile, de exemplu, sunt legate de anotimp, deoarece unele sunt potrivite pentru anotimpurile mai reci, iar altele pentru anotimpurile mai calde.

 

Cu toate acestea, țesătura nu înseamnă doar menținerea unei temperaturi mai plăcute, ci și confort în procesul de spălare.

 

Acest lucru se datorează faptului că țesăturile din bumbac sunt mai confortabile decât unele materiale sintetice, dar materialele sintetice sunt considerate mai practice pentru unii, deoarece se usucă mai repede.

 

Pijamale bărbați emag.ro

 

În ceea ce privește modelul, există pijamale clasice cu o bluză frontală nasturată, care e preferată în general de bărbații mai în vârstă. Cei tineri preferă bluzele de pijama gen tricou, cu mânecă scurtă sau lungă, în funcție de anotimp.