Modificari si noi modele de motocicleta Honda

Caracteristici tehnice importante

Sa facem cunostinta cu ultimele updateuri in materie de modele de motocicleta marca Honda. Acestea corespund tuturor categoriile de permis din clasa A si aduc cu sine o serie de modificari tehnice menite sa reduca zgomotul (o toba FMF de esapament noua) sau sa imbunatateasca performantele la rulare.

Vom dezvolta cateva dintre noutatile pe care modele ca CBR 650 R, CB 650 R, CB 500, CB 125 sau REBEL 500, le aduc. Haideti sa le exploram!

CB 650 R

Cu o aliura compacta si incapatoare, noul CB 650 R propune pentru acest an, un design retro minimalist, fiind echipat cu un motor cu 4 cilindri in linie, de 95 CP. Pentru 2021 anul pandemiei, CB 650 R vine cu o furca showa separate function big piston etriere fata cu 4 pistoane, display LCD cu o vizibilitate mai buna, far imbunatatit, support numar de otel, motor cu norma de poluare Euro 5 si o toba FMF esapament care va diminua foarte mult zgomotele produse de catre gazele care sunt evacuate.

Separat, noul CB 650 R dispune de intrumente complet digitale care te ajuta sa devii un adevarat rege prin jungle urbana a marilor orase. Aceste instrumente digitale sunt usor de citit, mai mult, au un afisaz electronic modern si contin indicatoare de pozitii a treptei de viteza, dar si shift up.

Ghidoanele conice sunt acum repozitionate pentru o indicare inteligenta a directiei ]

Profita din plin de noile versiuni!

CB 500 X

Este un model proiectat pentru a a face fata atat prin oras, cat si pe drumuri accidentate. Noul model este echipat cu o roata fata de 19’’, garda la sol ridicata pentru a nu suferi avarii pe drumurile accidentate. Vehiculul este propulsat cu ajutorul unui motor puternic agil si eficient, de 47CP si un cuplu maxim de 43 nm.

Noile versiuni respecta normele de poluare euro 5, fiind echipate cu o toba esapament de calitate superioara. Daca alegi un asemenea model, iti dam o veste foarte buna – mai precis, ai la dispozitiei o paleta de culori potrivita preferintelor tale.

CBR 500 R

Noua versiune CBR 500 R este sinonima cu agresivitatea sportiva. Motocicleta  este perfecta pentru cei care prefera vehicule din familia motocicletelor sport, proiectate ca tu sa detii intotdeauna controlul. Este echipata cu un motor de 47 CP, are o garda la sol de aproximativ 8 cm si un consum mixt de 3.5 l/100 km. Modelul evoca designul dinamic, sportiv, prin liniile ascutite agresive ce incorporeaza elemente inedite aerodinamice. Acest model, prin designul sau inovator, creste capacitatea tehnica, abilitatea de manevrabilitate, vehiculul ramanand simultan compact si usor de explorat. Motorul este amplasat adiacent bratului spate iar cadrul este conceput din otel in forma de diamant.

Furca telescopica de 41 mm si suspensia spate PRO-link monoshock, sunt ambele ajustabile pentru un confort maxim, in timp de sistemul de ambreiaj, frana puternica cu dublu piston si ABS cu canal dublu asigura un maxim de control chiar si pe carosabil umed.

Motocicleta este iluminata full led, oferind un aspect contemporan premium facilitand un consum optim de energie si o vizibilitate sporita!