De ce Huawei MateBook X Pro este cea mai bună alternativă la MacBook Pro

Este de la sine înțeles că MacBook Pro de la Apple este unul dintre cele mai populare notebook-uri, de la înființarea sa în 2006. De aproape 15 ani, utilizatorii caută constant un laptop similar, care se mândrește cu un amestec excelent de accesibilitate superbă și o serie de caracteristici performante, dar fără restricția ecosistemului macOS Apple.

 

Huawei MateBook X Pro ar putea fi soluția. Gigantul tehnologic chinez este renumit pentru că a produs unele dintre cele mai bune smartphone-uri emblematice de până acum, cum ar fi Huawei P40 Pro +, dar și-a intensificat recent seria de laptopuri.

 

În ciuda faptului că are un cadru mic de 13 inci, MateBook X Pro oferă avantaje masive în ceea ce privește performanța și caracteristicile, cu un afișaj FullView 3:2 4K, care le permite utilizatorilor să profite la maximum de munca lor și să se joace cu un ecran performant, un scanner de amprente digitale, un sistem cu patru difuzoare, precum și o cameră web retractabilă, situată pe tastatură.

 

Huawei MateBook X Pro vine, de asemenea, cu propriul ecosistem numit Huawei Share, permițându-i să transfere fără probleme fișiere între alte dispozitive Huawei, precum și să servească drept ecran alternativ pentru smartphone-ul dvs. Huawei. Este convenabil și nu vine cu restricțiile care vin cu Apple, deoarece este, de asemenea, compatibil cu Windows, ceea ce îl face mai convenabil decât concurentul său direct.

 

Știm cu toții că Matebook X Pro este modelul de top al gamei de laptopuri HUAWEI, dar ce este atât de special la el? De ce este mai bun decât alte laptopuri? Să aruncăm o privire rapidă asupra celor mai importante momente ale acestui model premium.

1. Design excelent

Matebook X Pro are o carcasă metalică ultra-subțire, iar raportul ecran-corp atinge un uimitor 91%, care este mai mare decât Apple MacBook Pro. Corpul său ultra-subțire de 14,6 mm și greutatea de 1,33 kg îl fac ușor de transportat.

2. Ecran tactil

Ecranul de vizualizare completă nu este doar solid și durabil, ci are și caracteristică tactilă! Cu toții suntem obișnuiți cu utilizarea mouse-ului, totuși, atingerea directă pe ecran este într-adevăr o experiență revoluționară pe un laptop.

 

3. Scanner de amprente integrat pe butonul de alimentare

Am mai văzut scannere de amprente pe PC-uri – nu este mare lucru, ci doar un scaner plasat sub zona tastaturii. Dar scanerul de pe Huawei X Pro este atât de eficient, fiind integrat în butonul de alimentare. Astfel, de fiecare dată când apăsați butonul pentru a porni laptopul, acesta vă recunoaște automat amprenta. Nu este necesară nicio mișcare suplimentară. Pentru a asigura siguranța, informațiile despre amprentă sunt stocate independent, pe un cip de securitate.

 

Review: