Ce inseamna un ulei moto de calitate

Uleiurile moto sunt un element esential pentru fiecare vehicul pe 2 roti. Uleiul pentru motocicleta tip MOTUL contine substante diverse care constau din uleiuri de baza imbunatatite cu aditivi variati, cu efect anti-uzura, detergenti, dispersanti si cu rol ameliorator al indicelui de vascozitate.

Daca detii o motocicleta puternica, ai nevoie cu siguranta de un ulei de calitate superioara! Uleiurile premium in special gama Motul asigura o lubrifiere corespunzatoare motorului motocicletei tale.

In functie de proprietatile lor, uleiurile moto sunt compatibile cu diferitele tipuri de motoare cum ar fi cele in 2 T si 4 T, dar si cu transmisii  pentru  diverse aplicatii. Un ulei de calitate este caracterizat de mai multi parametri. Unul dintre acestia este si gradul de vascozitate. Mai exact, usurinta cu care curge uleiul se reflecta in capacitatea sa de lubrifiere eficienta a motorului! Cu cat indicele de vascozitate este mai mic, cu atat uleiul va curge mai bine iar motorul motocicletei tale va fi aparat de factorii anticorozivi.

Comanda ulei Motul 5100 10W40 semisintetic unimotors.ro fiind dealer autorizat piese si accesorii.

Un ulei cu vascozitate redusa (5-30W) are o capacitate excelenta de a rezista la temperaturi scazute, astfel ca este potrivit pe durata iernii!

Calatoriile vor fi astfel mult mai sigure si te vei bucura de aventuri la maxim chiar si atunci cand este mai rece afara, iar carosabilul nu este acoperit cu zapada.