lentile dailies one day contact

Noile modele de lentile de contact Dailies

Sunt comode, usor de purtat si te ajuta sa ai o vedere agera chiar si atunci cand stai in fata unui monitor, la calculator sau la laptop. Este vorba despre lentilele de contact Dailies!

lentile dailies total

Sunt avizate de catre Ministerul Sanatatii

Lentilele de contact Dailies sunt avizate de catre Ministerul Sanatatii, ceea ce inseamna ca pot fi purtate in cele mai bune conditii de siguranta, nu trebuie sa iti faci griji in privinta lor.

Una dintre variantele la care poti apela sunt lentilele de contact Dailies Aqua Confort Plus. Sunt de unica folosinta, cu purtare zilnica, iar o cutie contine 90 de lentile. Nici nu vei simti ca le porti, pe durata intregii zile, pentru ca sunt confectionate din cele mai bune materiale si iti asigura tot confortul prin sistemul Triple Action Moisture. Se aplica usor si au un grad mare de permeabilitate a oxigenului, ceea ce inseamna ca este prevenita aparitia senzatiei de ochi uscati.

Lentilele de contact Dailies se comanda in functie de dioptriile pe care le ai, iar daca acestea sunt la fel la ambii ochi, atunci poti comanda o singura cutie. In cazul in care dioptriile difera, atunci trebuie sa comanzi doua cutii diferite, in functie de dioptrii.

Daca esti la prima utilizare, este importanta conditia ca lentilele sa fie recomandate de catre medicul oftalmolog. In cazul in care o lentila de contact se deterioreaza, atunci trebuie sa o schimbi imediat, nu trebuie sa fie purtata decat in cele mai bune conditii de siguranta!

La ce sa fii atent cand vine vorba de lentilele Dailies

  • inainte sa iti pui lentilele, nu te da cu crema pe maini si nici nu folosi un sapun cu consistenta cremoasa ca sa iti speli mainile
  • lentilele de contact care pot fi purtate mai multe zile la rand nu se clatesc nici cu apa, nici cu spirt, acestea se curata doar cu solutia recomandata de catre producator
  • daca folosesti machiaj, orice produs de infrumusetare, de la fond de ten si pana la rimel se aplica numai dupa ce ai pus lentilele de contact in ochi
  • inainte de a pune lentilele, trebuie sa fie verificate atent pe ambele parti! Vei avea cu siguranta, dupa ce vei incepe purtarea acestor dispozitive oftalmologice, o vedere mai clara si o sanatate mai buna a ochilor tai.

Poti achizitiona foarte usor lentile de contact Dailies de la magazine online de specialitate. Atentie la produsele falsificate, cauta intotdeauna magazinele certificate si care iti ofera informatii complete despre contact, dar si ghiduri utile despre lentilele de contact si detin o politica de confidentialitate. Variante recomandate precum Optilen.ro, lentile.info, videt, lentiamo sau optinova vor exista mereu, mai ales pentru achizitia de lentile Dailies. Dvs insa alegeti cele mai bune oferte!