Inovatie in lumea medicala!

O noua stire de senzatie din lumea medicala circula prin intermediul canalelor media din Romania! Acum, cand ne aflam la debutul sezonului cald, iar indicele radiatiilor UV este in crestere, expertii industiei oftalmologice incearca sa dea o noua lovitura pe piata si sa revolutionize lumea medicala.


Intr-o lume marcata de nevoile tot mai stringente ale pacientilor, dar si de necesitate de a gasi cele mai bune metode de aparare contra actiunilor nocive asupra exercitate de catre radiatiile solare, tehnicienii au lucrat asiduu pentru a lansa pe piata lentilele care ne apara de radiatiile albastre.


Ce sunt mai exact, aceste tipuri de radiatii? Radiatiile albastre sunt cunoscute ca avand multiple surse de provenienta!


Soarele, LED-urile monitoarelor calculatoarelor, tabletele, smartphone-urile, dar si becurile fluorescente sunt doar cateva din aceste surse cu actiune daunatoare, cu efect devastator pentru sanatatea ochilor!


Expunerea excesiva poate declansa probleme grave ale ochilor, cu efect imediat asupra acuitatii vizuale. La inceput, se instaleaza starile de oboseala si iritatiile ocular. Ulterior, necombatute din pripa, aceste probleme, considerate la inceput minore, pot degenera, iar pacientul se poate confrunta cu dureri de cap, vederea incetosata sau cresterea tensiunii oculare.


Si asta nu este tot! Cele mai grave boli constatate de catre specialisti, avand drept cauza nelimitarea excesului de lumina albastra sunt cataracta sau chiar degenerescenta maculara.


Lentilele de bazeaza pe noua tehnologie Blu Block, tehnologie ce joaca rolul unui filtru de protectie a ochiului. Aceasta se bazeaza pe un set complet de particularitati de ultima generatie, cu un impact masiv asupra performantelor lentilelor corectoare.


https://justpaste.it/lentile-horien-radiatia-albastra