SAPTAMANA EUROPEANA A SPORTULUI: 23 – 30.09.2018, Bucuresti

Federația Română Sportul pentru Toți (FRSpT) a organizat în perioada 23-30 septembrie 2018, o serie de evenimente care au marcat ediţia a- IV-a a Saptamanii Europene a Sportului, proiect cofinanţat de programul Erasmus + al Uniunii Europene şi Ministerul Tineretului şi Sportului.

Astfel, în Capitală și în peste 20 de județe ale țării au avut loc circa 200 de evenimente sportive, la care au participat nu mai puțin de 35.000 de persoane de toate vârstele. Se estimează că anul acesta, Săptămâna europeană a sportului a reunit, în 32 de țări, peste 9 milioane de participanți la mai mult de 26.000 de evenimente.


In Bucuresti, Săptămâna Europeană a Sportului a fost o reuşită, atingându-şi obiectivele. Aceasta a fost concluzia trasă de organizatorii evenimentului care s-au bucurat de peste 1.000 de participanţi, in cadrul a peste 20 de evenimente desfăşurate în cadrul manifestării. „Suntem bucurosi ca am reusit la aceasta editie sa organizam atatea evenimente frumoase, destinate pentru toate categoriile de varsta, in fiecare sector din Bucuresti si imprejurimi. Le multumesc pe aceasta cale, tuturor celor care s-au implicat, de la participanti , voluntari, parteneri precum si sustinatorii acestui proiect! # BeActive!!!„ a spus Natalia Iavin, presedintele Asociatiei Municipale Sportul Pentru Toti Bucuresti

Săptămâna Europeană a Sportului vizează promovarea participării la activități sportive și fizice dar și sensibilizarea cu privire la numeroasele beneficii ale mișcării. Săptămâna este pentru toți, indiferent de vârstă, mediu de proveniență sau condiție fizică. Sloganul #BeActive își dorește să reunească cu ajutorul exercițiului fizic indivizii, autoritățile publice, mișcarea sportivă, organizațiile societății civile dar și sectorul privat. Temele de interes în anul 2018 sunt : mediul educațional, locul de muncă, activitățile în aer liber, cluburile sportive și centrele de fitness.


Asociatia Municipala Sportul Pentru Toti Bucuresti ii asteapta pe iubitorii de miscare si la anul, in aceeasi perioada, 23-30 septembrie, cu mai multe evenimente sportive si surprize, programul complet fiind postat pe site-ul asociatiei: www.amsptb.ro