Telefoane LG care merita achizitionate in 2020

LG a pierdut teren considerabil în fața companiei coreene Samsung, în marea cursă de smartphone-uri. Însă chiar dacă Samsung vinde mai multe unități, LG face în continuare câteva telefoane foarte bune.

Dacă alegi unul dintre aceste telefoane LG, nu credem că vei fi dezamăgit.

Cel mai bun: LG V3 ThinQ

Dacă ești în căutarea unui smartphone premium care are încă un preț moderat, există motive întemeiate să alegi LG V35 ThinQ. Designul frumos îți atrage imediat atenția. Cu margini subțiri și rotunjite, este clar că LG a luat în considerare designul. Există rezistență la apă IP68 împreună cu încărcare wireless la bord. Au reușit chiar să păstreze popularul jack pentru căști.

Ecranul QHD + OLED FullVision de șase inci ar putea părea uriaș, dar rezoluția 2880 x 1440 este superbă. Culorile sunt pop și arată incredibil de reale. De asemenea, LG a inclus 6 GB RAM pentru a te asigura că multitaskingul nu este încet. Procesorul Snapdragon 845 octa-core deschide fiecare aplicație rapid, aproape fără un decalaj perceptibil. Camera de 16 megapixeli pe spate este excepțională. LG ia foarte în serios fotografia de smartphone și arată acest lucru.  Mai primești și o baterie de 3300mAh pentru utilizare toată ziua și un USB-C pentru încărcare rapidă.

Cea mai bună valoare: LG Q6

LISTA COMPLETA AICI