Top cinci parfumuri dama dulci

Un parfum dulce este adesea descris ca un parfum gurmand. Se compune în principal din note sintetice comestibile precum vanilie, ciocolată, miere sau bomboane. Notele sale de mijloc și de bază sunt un amestec de parfumuri florale. Parfumurile dulci miros grozav și îți ridică starea de spirit instantaneu.

Dacă ești atrasă de astfel de parfumuri damă plăcute, vei găsi multe varietăți de parfumuri damă dulci disponibile. Cu toate acestea, găsirea celui care se potrivește personalității tale ar putea fi o provocare. Pentru a-ți face munca mai ușoară, am realizat o listă cu cele mai bune parfumuri dama dulci disponibile pe piata, chiar si pe emag gasesti parfumuri dama.

  1. Ariana Grande Sweet Like Candy Eau de Parfum

Apa de parfum Ariana Grande Sweet Like Candy a fost lansată de casa de design a Ariana Grande în 2015. Acest parfum este creat după personalitatea seducătoare, amuzantă și sexy a Arianei Grande. Este descris ca fiind jucăuș la inimă, fiind înfășurat într-o dorință decadentă. Are un parfum captivant de mure pulverizate cu zahăr și parfum suculent de bergamot italian. De asemenea, conține un strat catifelat de cremă de cassis, marshmallows și un amestec sexy de vanilie. Toate aceste amestecuri de parfum vor lăsa o urmă sexy. Parfumul Sweet Like Candy vine într-o sticlă de dimensiuni standard roz mat.

  1. Katy Perry Meow Eau De Parfum Spray

Katy Perry Meow Eau De Parfum Spray este un parfum dulce al starului pop Katty Perry care a fost lansat în 2011. Are un parfum elegant care conține un amestec atât de arome dulci, cât și de arome seducătoare. Notele cheie ale parfumului sunt mandarina, para, iasomia, gardenia, crinul văii și floarea de portocal. Are o bază care prezintă parfum de chihlimbar, vanilie, lemn de santal și mosc. Parfumul este ideal pentru persoanele care se bucură de parfumuri damă florale și dulci. Poartă-l la o ocazie specială și va lăsa un miros persistent în aer.

  1. Shakira Perfume Sweet Dream

Shakira Perfume Sweet Dream este un parfum senzual care celebrează faima și succesul care vin odată cu împlinirea viselor. Nota de vârf a Sweet Dream începe cu un parfum rafinat și echilibrat de portocale roșii și boabe de piper roz. Acest parfum vine cu originalitate și spirit tineresc. Nota de inimă este umplută cu un parfum floral de trandafir și iasomie cu un indiciu de caramel. Nota de final este umplută cu o infuzie aromată de paciuli picant și amestec de cedru cu o notă de mosc. Parfumul vine în trei dimensiuni diferite – 30 ml, 50 ml și 80 ml.

  1. Pink Sugar Eau de Toilette Natural Spray

Pink Sugar Eau De Toilette Natural Spray este un parfum de designer lansat de casa italiană Aquolina. Are un parfum dulce încântător. Parfumul are miros de bergamot, portocală siciliană, zmeură, frunze de smochin, lăcrămioare, lemn dulce, căpșuni, fructe roșii, vată de zahăr, vanilie, caramel, mosc și lemn. Acest parfum este inspirat din cele mai dulci vise și cele mai tandre amintiri din copilărie. Parfumul este bun pentru utilizarea de zi cu zi.

  1. PB ParfumsBelcam Pink Kiss

Acest parfum Pink Kiss de la PB ParfumsBelcam este inspirat din Pink Sugar de la Aquolina. Are un amestec de zmeură, paciuli și parfum de vanilie. Este un parfum delicios și jucăuș care se adresează tinerilor femei. Îl poți purta în fiecare zi sau cu ocazii speciale. Este o alternativă mai ieftină la un parfum de designer.

 

Top 10 parfumuri: