Trei recomandari de laptop gaming ieftin

În ziua de astăzi, datorită numeroaselor progrese tehnologice, poți găsi cu ușurință un laptop gaming ieftin care în același timp să poată să facă față fără probleme jocurilor intensive.

Multe dintre laptopurile gaming ieftine de pe piață reușesc să ofere un echilibru extrem de puternic între performanță și accesibilitate, datorită procesoarelor grafice din seria GeForce GTX 16 de la Nvidia, care oferă un nivel ridicat de performanță, menținând în același timp un consum redus de energie. Chiar și unele procesoare grafice de ultimă generație pot fi găsite în anumite tipuri de laptop gaming ieftin.

Așadar, indiferent dacă ești în căutarea unui laptop gaming ieftin care să poată ține pasul cu gaming-ul ocazional sau vrei o ofertă excelentă de laptop care poate livra 1080p la 144 fps, vei găsi aici câteva recomandări bune.

Laptop gaming ieftin: MSI GP65 Leopard

MSI GP65 Leopard nu se remarcă neapărat drept unul dintre cele mai ieftine laptopuri de gaming, dar o privire atentă asupra specificațiilor arată că specificațiile echilibrează cu siguranță prețul. GP65 Leopard are un afișaj de 15,6 inci cu o rată de reîmprospătare de 120Hz, astfel încât să te poți juca jocuri de nivel superior cu imagini fluide.

Acest laptop oferă o putere uriașă, deși este surprinzător de compact. Acest model combină un Intel Core i7-10750H cu un Nvidia GeForce GTX 1660 Ti, ceea ce oferă multă putere pentru jocuri în Full HD la rate de actualizare ridicate. Are chiar și 16 GB de RAM pentru multitasking fără probleme și un SSD considerabil de 512 GB. În plus, acest laptop are o tastatură iluminată complet RGB.

Laptop gaming ieftin: HP Pavilion Gaming

Dacă ești în căutarea laptopului perfect pe care să te joci fără să trebuiască să economisești un an întreg pentru el, laptopul HP Pavilion Gaming se potrivește perfect. Acest laptop oferă un echilibru puternic între preț și performanță, cu un procesor AMD Ryzen 5 4600H și Nvidia GeForce GTX 1650 în interior, la sub 3.500 lei.

Acest duo de caracteristici puternice va rula cu ușurință o mulțime de jocuri populare la rezoluția 1080p a laptopului. În timp ce acest laptop are doar 8 GB RAM, RAM rulează la o viteză de 3.200 MHz. Per total, acest laptop este gata să facă față aproape tuturor jocurilor eSports existente.

Laptop gaming ieftin: Asus TUF Gaming A15

Alegerea unui procesor AMD este o modalitate excelentă de a obține un computer puternic la un preț mai mic. Nimic nu rezumă acest lucru mai bine decât un Asus TUF Gaming A15 care vine cu grafica Nvidia GTX 1660 Ti pentru sub o mie de euro. Acesta este cam cel mai ieftin laptop de jocuri alimentat cu Nvidia GTX 1660 Ti pe care îl vei găsi pe piață.

Mai mult, aceasta este o mașină foarte rotundă, per total, cu un procesor octa-core AMD Ryzen R7 4800H. De asemenea, vei putea descărca o bibliotecă considerabilă de jocuri pe computer, cu cei 512 GB de stocare. Între timp, 16 GB de memorie de 3.200 MHz oferă Asus TUF Gaming A15 o bază solidă pentru editarea video.