Un calorifer electric, o soluție de rezervă bună pentru oricine iarna aceasta

Dacă locuiești în București, unde căldura furnizată apartamentelor de bloc mai degrabă lipsește, dar nu numai în București, un calorifer electric ar trebui să fie pe lista ta de achiziții pentru iarnă. Nu mai depinzi de toanele nimănui, de lupte politice și nici de problemele tehnice pentru a avea căldură în casă.

 

Calorifer electric eMAG, oferte speciale

 

O variantă de rezervă mereu utilă, așadar, este un calorifer electric, mai ales că există variante multiple pe piață, iar unele au prețuri extrem de accesibile.

 

Un calorifer electric reprezintă nu doar o alternativă la îndemână pentru cei care locuiesc în zone unde încălzirea centralizată nu funcționează la parametri optimi sau în zone unde nu există altă modalitate de încălzire – cabane la munte, locuințe rurale -, ci și ca variantă de rezervă chiar și pentru cei care au centrală.

 

Calorifer electric acum si online!

Caloriferul electric este util într-o locuință ca soluție de rezervă, pentru cazurile în care centrala termică individuală sau colectivă suferă o defecțiune.

 

Caloriferul electric este alimentat de curent electric pentru a emite căldură, spre deosebire de caloriferele de apă tradiționale care sunt conectate la sistemul de încălzire centralizată al casei. Aceste calorifere au o serie de avantaje asociate modului lor de alimentare.

 

Acestea sunt cele mai inovatoare aparate de uz casnic de pe piață și au cunoscut, de asemenea, o mare creștere în ultimii ani, datorită angajamentului principalelor mărci de design de calorifere, care aduc continuu aparate electrocasnice noi și mai avansate pe piață.

 

Caloriferele electrice au un avantaj substanțial față de caloriferele tradiționale de apă, iar instalarea lor este mai ieftină și mult mai ușor de întreținut: nu trebuie curățate și nu au nevoie de o centrală pentru a funcționa.

 

Una dintre cele mai mari preocupări atunci când alegeți un calorifer electric este consumul de curent electric asociat acestora. Cu toate acestea, progresele recente au permis dezvoltarea radiatoarelor electrice eficiente din punct de vedere energetic care rezolvă în mare măsură această problemă.

Printre avantajele unui calorifer electric se numără faptul că se poate regla independent, are un aspect modern, care se pot integra foarte ușor în orice decor, sunt portabile, grație roților și mânerelor de care dispun, deci pot fi amplasate oriunde în casă, sunt ușor de depozitat, grație faptului că sunt compacte, sunt ușor de instalat, de către oricine, neavând nevoie de un meșter sau de un instalator pentru asta.