Expozitie: „File din natură” la muzeul Grigore Antipa din Bucuresti

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” a avut marea plăcere de a vă invita joi, 4 aprilie de la ora 18:30 la vernisajul expoziției temporare de fotografie „3#Rusia – file din natură”, organizată în colaborare cu Societatea Geografică Rusă, Centrul Rus de Știință și Cultură din România și Ambasada Federației Ruse la București.


Evenimentul a avut loc în prezența domnului Ilya Gurov, Director General al Societății Geografice Ruse, a doamnei Alyona Zatonskikh, Director de Organizare și Protocol al Societății Geografice Ruse, a doamnei Natalia Muzhennikova, Director al Centrului Rus de Știință și Cultură din România, a domnului Igor Iniushkin, Ministru-consilier în cadrul Ambasadei Federaţiei Ruse în România și a domnului dr. Luis Ovidiu Popa, Director General al Muzeului Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”.


Cu această ocazie a fost semnat oficial acordul de parteneriat între Muzeul „Antipa” și Societatea Geografică Rusă, al cărui scop este promovarea de acțiuni științifice și culturale comune, precum și schimbul de informații, experiență și cunoștințe în domeniul cercetării în geografie și științele naturii. Participanții la ceremonia de deschidere s-au bucurat de un moment artistic oferit de tinerii din cadrul Centrului Rus de Știință și Cultură din România, urmat de o degustare de produse tradiționale rusești.


Intrarea la vernisaj a fost libera. Tot pe 4 aprilie 2019, incepand cu ora 18:30 a avut loc si expoziția care a facut parte din circuitul de vizitare – inca puteti vizita expozitia până pe data de 12 mai 2019.

Muzeu Grigore Antipa Bucuresti

Detalii: www.antipa.ro și pe pagina de Facebook a Muzeului Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”: www.facebook.com/muzeulantipa.