4 motive sa alegi piese Piaggio originale vara aceasta

Scuterul este un mijloc de transport utilizat la capacitate maxima pe intreaga durata a sezonului estival. Un astfel de vehicul este preferat in dauna masinilor sau motocicletelor din mai multe considerente. Pe de o parte, genereaza cheltuieli mai reduse legate de alimentarea de combustibil. Acest cost redus se reflecta, in egala masura, atat in capacitatea mai mica a rezervorului, cat si in consumul mai mic.

Concret, un maxi-scuter are un consum mediu urban situat in jurul a 5.2-5.4%, comparativ cu un autoturism Dacia Logan, de exemplu, al carei consum urban mediu este situat undeva la 8-9%.

Totodata, un maxi-scuter, cat si un scuter simplu sau unul electric sunt tot ceea ce ai nevoie pentru a fenta traficul infernal din centrul marilor aglomerari urbane. Acest lucru se traduce in puterea crescuta a scuterului de a se strecura printre masine oprite la culoarea rosie a semaforului. Apoi, la scurtarea timpului destinat parcurgerii unor distante scurte si medii, prin oras sau imprejurimi. Nu in cele din urma, scuterul este un vehicul extrem de usor de manevrat si de parcat, indiferent acesta face parte din marea familie Piaggio, Ducatti, Kawasaki sau Vespa.

Piese scuter Piaggio scuter-mania dealer autorizat

Familia de scutere Piaggio este renumita pentru popularitatea in randul riderilor europeni si nu numai. De altfel, intreaga activitate Piaggio de mai bine de sapte decenii se concentreaza in jurul unui scop: calitatea in beneficiul clientului. Aceeasi filosofie este urmata si de piesele Piaggio.

Deci, iti propunem, in ceeea ce urmeaza, un top al principalelor patru motive pentru care aceste componente de schimb au ajuns un “must” al acestei veri toride!

Fiabilitate crescuta pentru motor

Atunci cand scuterul tau Piaggio are nevoie de interventii minore, primul lucru care iti trece prin minte consta in asigurarea unei fiabilitati optime a motorului. De aceea, ai nevoie de un set de piese Piaggio care sa imbunatateasca, vazand cu ochii, performantele tehnice ale motorului. Un cilindru nou, o biela performanta sau o garnitura chiulasa originale sunt ca o “mana cereasca” pentru motorul si asa solicitat de turatiile insuportabile de prin oras la care este supus motorul.

Prelungesc viata scuterului!

Noile piese scuter Piaggio vin la pachet cu un beneficiu imediat: prelungesc viata motocicletei. Astfel, atunci cand pleci in “mici calatorii” prin jurul oraselor, nu vei mai sta “ca pe ghimpi” la gandul ca scuterul tau te va lasa balta atunci cand ti-e lumea mai draga!

Noile componente de schimb au, asadar, un dublu rol: imbunatatesc performantele scuterului Piaggio si prelungesc, inevitabil, viata acestuia.

Recunoscute si agreate de distribuitori

Alegerea unei compomente de schimb pentru scuterul tau implica mult mai mult decat o simpla alegere a unei piese cu care mecanicul tau sa inlocuiasca elementul ajuns intr-o faza avansata de uzura. Aceasta selectie presupune punerea cap la cap a mai multor criterii, unul dintre acestea referindu-se la recunoasterea si popularitatea componentelor achizitionate. Piesele Piaggio sunt agreate de majoritatea covarsitoate a distribuitorilor si service-urilor din Romania. De asemenea, sunt recunoscute de scuderistii de renume din Europa.

La indemana oricui!

Componentele de schimb destinate scuterelor Piaggio sunt disponibile oricui, indiferent de timpul petrecut la locul de munca. Intr-un cuvant, achizitia de piese Piaggio se poate realiza atat prin intermediul magazinelor fizice de specialitate din orasul tau, cat si al celor on-line. Magazinele on-line au, in schimb, avantajul, de a putea fi accesate la orice ora din zi si din noapte, in functie de disponibilitatea ta. Acest sistem aduce piesele Piaggio mai aproape de tine!

In concluzie, acum nu trebuie sa mai astepti sa treaca vara ca asa te bucuri din plin de calatorii de neuitat pe scuter. Un singur click si o interventie de rutina la service vor rezolva toate problemele minore cu scuterul tau Piaggio!