huawei_mate_10_pro

5 argumente care te vor convinge sa iti iei si tu Huawei Mate 10 Pro

Cu atât de multe opțiuni de smartphone-uri disponibile azi pe piață, nu este de mirare că poate fi dificil să ne alegem telefonul ideal. O surpriză plăcută în ultimii ani este avântul pe care cei de la Huawei l-au avut, reușind să revină în forță pe piața de smartphone-uri, cu multe modele inovatoare de luat în calcul. Huawei Mate 10 Pro este unul dintre aceste modele, un telefon cu o baterie excelentă, o cameră foto extraordinară și o conectivitate mult peste modelele celor mai mulți dintre competitorii săi direcți.

 

Dacă în trecut Huawei avea display-ul în formatul 18:9, raportul display- corp în cazul Mate 10 Pro depășește 80%, fiind primul cel mai compact smartphone al companiei chineze din acest punct de vedere. Tehnologia AMOLED, combinată cu o baterie de 4000 mAh,contribuie la o mai bună autonomie, ceea ce nu poate fi decât de lăudat.

 

Dacă ne raportăm la design, au existat multe discuții în contradictoriu în jurul smartphone-ului Mate 10 Pro. Unii declară că este unul dintre cele mai frumoase modele din ultimii ani, în timp ce alții susțin exact contrariul. Dar pentru că gusturile nu se discută, părerea asupra acestui aspect rămâne, în final, să fie potrivită pentru fiecare dintre noi, în funcție de emițător. 

 

Chiar și așa, există lucruri care nu pot fi dezbătute, pentru că sunt destul de clare. Mate 10 Pro are o serie de avantaje greu de trecut cu vederea, iar mai jos le găsești succint detaliat:

 

  1. Puterea de procesarea Mate 10 Pro

 

Kirin 970 nu mai are niciun minus în fața Qualcomm Snapdragon 835 sau Exynos 8895 Octa, mai ales dacă ne uităm și la testele de benchmark. Similar, dacă analizăm specificațiile, constatăm că Mate 10 Pro are o putere foarte bună de procesare: proces de litografiere TSMC pe 10nm cu 4 nuclee pe ARM Cortex-A73 și alte 4 nuclee pe ARM Cortex-A53 la 1.8 GHz, Malu-G72 MP12 GPU, 6 GB RAM, IPS de tip dual 14-bit pentru procesarea de imagine, 4G cu viteze de până la 1200 Mbps etc. Dacă mai punem în calcul și NPU – primul procesor mobil cu AI, avantajele față de competitorii săi devin tot mai evidente.

 

  1. Autonomia în cazul Mate 10 Pro

 

 Probabil unul dintre cele mai importante aspect în cazul Huawei Mate 10 Pro este bateria de 4000 mAh. Smartphone-ul poate rezista chiar și două zile întregi fără încărcare, un rezultat neașteptat de bun pentru mulți dintre utilizatori.

 

  1. Rezistența la apă și praf

Mate 10 Pro are certificare IP67, ceea ce înseamnă că va fi rezistent la praf și murdărie, chiar dacă are anumite limitări.

 

  1. Conectivitatea

 

Huawei Mate 10 Pro are o mulțime de tehnologii încorporate, de la 4G cu viteze de până la 1200 Mbps în download, Wi-Fi ac, dual-band sau 4G pe ambele sim-uri, cu siguranță nu vei fi dezamăgit din acest punct de vedere.