Alegerea corecta a marcilor de top lentile de contact

Suntem in perioada ideala pentru a schimba tipul de lentila de contact pe care il detii. De aceea, venim in intampinarea ta si iti explicam de ce trebuie sa analizezi, cu atentie, fiecare marca de lentila in parte inainte de a face alegerea cea mai potrivita pentru tine. Mai ales ca acum ai la dispozitie un top al lentilelor de contact si al solutiilor de ingrijire articole optice, elaborate de catre cei mai experimentati experti din domeniu, care vine, cu siguranta, in intampinarea ta.

Cand te referi la lentile de contact, la modul general, aceasta sunt considerate drept totalitatea articolelor optice, utilzate in scop cosmetic sau terapeutic de catre o varietate de utilizatori din intreaga lume. Mai precis, acestea contin o suprafata create din materiale hidrofile, fabricate din silicon-hidrogel, hidrogel sau chiar materiale rigide, care se pun pe suprafata ochiului penrtu a corecta problemele de vedere care iti creeaza simptome neplacute. Din acestea, mentionam cele mai cunoscute:

  • presbiopia,
  • astigmatismul,
  • miopia.

Alegerea modelului potrivit trebuie sa tina cont atat de performantele articolelor optice, cum ar fi: vederea periferica superioara, evitarea uitarii lentilelor, portabilitatea lor pe durata vacantelor, dar si oportunitatea de a putea practica activitatile sportive pe care ti le doresti.

Decopera aici avantajele si dezavantajele lentilelor de contact!