Ce alegi intre Adidas Springblade, Adidas Sl72 si Adidas Neo

Adidas este o compania multinationala cu sediul in Germania ce produce echipament sportiv pentru intreaga lume, incaltamintea si vestimentatia produsa fiind apreciata si purtata aproape zilnic. Initial a existat o fabrica mica de incaltaminte infiintata de doi frati,  Adolf si Rudolf Dassler in 1924. Cei doi s-au despartit, Adolf infiintand compania Adidas AG la data de 18 august 1949, iar Rudolf compania Puma, ambele avand foarte mare succes in zilele noastre. Denumirea Adidas vine de la numele fondatorului acesteia, Adolf (Adi) Dassler.

Cu o traditie foarte bogata, Adidas a reusit sa creeze mai multe modele de-a lungul timpului pentru toate gusturile. Printre acestea se numara si Adidas Springblade, Adidas SL72, Adidas Neo.

 

Adidas Springblade este un mode exclusiv dedicat alergatorilor de performanta. Talpa acestui model este format din padele care atenueaza impactul piciorului cu suprafata pe care calca si este excelenta pentru cei care alearga. In plus, modelul are o tehnologie care tine piciorul fixat in pantof, miscare fiind mult mai usoara in acest fel. Pretul unui astfel de model este de aproximativ 500 de lei, fiind destul de piperat.

Adidas Springblade, Adidas Sl72, Adidas Neo

Totodata, spre deosebire de Adidas Springblade, Adidas SL72 si Adidas Neo sunt doua modele de pantofi sport casual. Acestia nu sunt dedicati celor care fac sport, ci mai degraba celor care merg la birou incaltati cu pantofi sport. Purtandu-i pe toata durata zilei, piciorul sta foarte relaxat si poate respira foarte usor prin pielea naturala din care sunt confectionati. Adidas SL72 costa in jur 300 de lei, in timp ce modelul Adidas Neo costa in jur de 250 de lei.

 

In concluzie, modelele Adidas Springblade, Adidas SL72, Adidas Neo se adreseaza mai multor tipuri de oameni. Daca modelul Springblade vine in intampinarea celor care fac sport de performanta, modelele SL72 si Neo sunt pe placul celor care adopta tinute casual, de birou.

[Sursa foto: Amazon]