advertoriale

Cum sa patrunzi in mediul online – sunt advertorialele potrivite pentru link building?

Shoppingul online castiga din ce in ce mai mult teren deoarece este o modalitate facila si la indemana prin care poti cumpara orice produs. Multe afaceri se bazeaza pe aceasta tendinta a pietei de a se muta in online, asa ca in acest context au devenit esentiale pentru un shop online cu precadere serviciile SEO de calitate.

Statisticile legate de obiceiurile internautilor ne arata ca 93% din experientele online incep cu un motor de cautare, de tipul Google sau Bing.

In ceea ce priveste cumparaturile online, cifrele arata ca 44% din cumparaturile pe Internet incep prin utilizarea unui motor de cautare, dar si ca 59% din utilizatori folosesc Google lunar pentru a gasi un business local. Cuvantul cheie in aceste statistici este motor de cautare si implicit Google.

De aceea, unul dintre cei mai important factori atunci cand detii un magazine online este aducerea site-ului tau de prezentare si vanzare a produselor la standardele impuse de Google. Cum faci acest lucru? Apeland la servicii si la specialisti in acest domeniu evident cu o oferta de pachete la preturi SEO cu un excelent raport pret/calitate, care iti vor duce pagina la nivelul cerintelor acestui motor de cautare. Chiar si cu un pachet bun de advertoriale poti face link building care sa iti aduca siteul pe prima pagina in Google, mai devreme sau mai tarziu, in functie de dificultatea cuvintelor cheie alese de client, dar asta este o alta poveste!

SEO advertoriale premium
advertoriale premium

Alte statistici interesante despre cumparaturile online


O alta statistica de interes pentru cei care detin un magazine online este aceea ca 70% din utilizatori nu trec de prima pagina din cautari, iar asta inseamna ca numele site-ului lor trebuie sa se afle in prima pagina daca isi doresc venituri mai mari.

Acest obiectiv, de a ajunge pe prima pagina de cautari, va fi atins tot cu ajutorul specialistilor in servicii SEO, care vor lucra alaturi de tine pentru ca site-ul tau sa obtina mai mult trafic organic, dar si pentru ca el sa aiba o rata de conversie mai mare si sa devina cunoscut publicului tinta.

Cand vorbim despre rata de conversie ne refirim la numarul vizitatorilor din site care au facut cumparaturi din magazinul online. Specialistii in servicii SEO sunt cei cu ajutorul carora vei obtine o rata de conversie mai mare pe site-ul tau si, implicit, un venit mai ridicat, astfel ca importanta lor pentru un business online este absolut vitala deoarece te vor ajuta sa ajungi la un profit multumitor.


Contactati si partenerii nostri pentru cele mai mici preturi la advertoriale!