Ce noi modele de motociclete mai putem admira in cadrul saloanelor moto

 

Prezentarile noilor modele de motociclete sunt in toi, mai ales ca acum riderii au ocazia de a-si innoi parcul moto cu o achizitie de resunet! Sa fie doar iuceputul? Nicidecum! Zilele fierbinti si toride ne imbina sa ne indreptam cu pasi repezi catre zone mai racoroase, unde sa profitam din plin de adierea lina a vantului de vara si sa ne delectam, pentru cateva minute, la umbra unui arbore secular!

Si, oare, cum o fi viata pe doua roti? Majoritatea riderilor sunt de parere ca mersul pe motocicleta nu este doar sinonim cu adrenalina, ci confera o stare de autosatisfactie neinchipuita!

Sa lasam, insa, distractia la o parte si sa trecem la lucuri ceva mai tehnice. Ne propunem, asadar, sa facem o scurta introspectie prin cateva dintre cele mai populare modele ale acestei verri. Iata, deci, care sunt acestea:

 

Indian Scout Bobber


 

Ti-ai dori o motocicleta de sosea foarte puternica cu care te poti mandri? Iata ca Polaris a gasit reteta perfecta pentru a revitabila un brand aflat pe cale de disparitie pana acum: Indian Motorcycle. Iar rezultatele nu au intarziat sa apara: Scout Bobber-ul anului 2018 este considerat, pe buna dreptate, power cruiser-ul american cu o sensibilitate estetica de factura clasica, dar construit pe baza celor mai moderne tehnologii. Iar motorizarea de 1133 cc este una dintre cele mai puternice existete pe piata. Ce aduce, insa, nou, aceasta motocicleta? Aparent, nimic deosebit, daca ar fi sa ignoram finisajele premium cu vopsea neagra aplicata pe anumite elemente ale caroseriei. Asadar, un look de impact ce emana putere si rafinament, in acelasi timp. Modelul Indian Scout Bobber 2018 vine insotit de piese de schimb de calitate. In orice situatie delicata, un disc frana nou poate fi comandat rapid direct de pe paginile oficiale ale dealerilor autorizati, Uniform SRL – Unimotors – fiind unul dintre ei.

 

Aprilia Shiver 900


 

Daca te-ai gandit vreo clipa ca acest constructor italian va ramane impasibil la inventiile rasunatoare ale colegilor europeni sau japonezi, te-ai inselat!

Anul 20018 se anunta unul al revirimentului, Aprilia lansand noul model Shiver 900, cu care spera sa dea lovitura pe piata moto si sa isi mai recastige, cumvam din reputatia stirbita. Despre Aprilia Shiver 900, putem spune ca este echipat cu un motor de 896 cc, care este capabil sa dezvolte pana la 95 de cai putere.

Cu alte cuvinte, o motocicleta mid-size deloc de neglijat. In plus, inginerii intalieni au reusit sa includa toate compenentele necesare unei experiente excelente de pilotare: ABS, computer de bord, sistem de control al tractiuni, suspensii reglabile, Ride by Wire, si, evident, un nou tip de disc frana, in vederea eficientizarii sistemului de franare.

 

Kawasaki Z560


Niciun an fara o motocicleta puternica, pare a fi deviza implementata de catre constructorul japonez Kawasaki. Munca si tenaticatea nipona au dat roade, Kawasaki dorind sa dea o noua lovitura odata cu lansarea noii motociclete Z 560. Kawasaki Z560 face parte din categoria motocicletelor sport deghizate intr-un model naked si care utilizeaza acelasi tip de motorizare ca si predecesoarea sa, Ninja 650. Kawasaki exceleaza la capitolul manevrabilitate, usurand coborarea picioarelor la sol pe timpul stationarii la semafor.In plus, este echipata cu dotari tehnlogie de ultima ora si dispune de un sistem de ambreiaj Assist$Slipper care simplifica trecerea intr-o treapta de viteza inferioara. Nu in ultimul rand, inginerii Kawasaki pun la dispozitie modele noi de discuri de frana, care le pot inlocui in orice clipa pe cele uzate.

 

Cu alte cuvinte, Kawasaki Z 560 prezinta toate atuurile unei motociclete sport de super clasa, care merita macar sa fie testata in unul dintre showroom-urile dealerilor autorizati.