calculator second hand

Chiar si la calculatoarele second hand trebuie sa primesti garantie

Calculatoarele second hand se pot comanda de pe internet. Aceasta modalitate de achizitie este mult mai rapida si destul de sigura. Exista cateva website-uri care si-au castigat destui clienti, ajungand sa aiba foarte multe vanzari. Comenzile se fac usor, iar livrarile rapid si in siguranta. De altfel, ai o gama variata de produse si producatori de calculatoare din care poti alege.

Detaliile fiecarui model de calculator sunt afisate in dreptul imaginilor produselor. Astfel, ai acces la informatii legate de caracteristicile calculatoarelor second hand. Aceste caracteristici se refera la tipul procesorului si a numarului de celule incorporate, la chipset, la memoria RAM pe care o are, la capacitatea HDD, dar si la unitatea optica. De altfel, sunt amintite si placa video si cea audio, alaturi de porturi, tastatura si alte periferice. Detaliile despre producator se pot verifica si ele,in cazul in care nu esti sigur de la ce companie sa-ti iei produsul.

Si dvs alegeti calculatoare second hand?

De altfel, pe aceste website-uri poti avea acces la recenziile produselor. Ele sunt destul de importante intrucat ofera feedback legat de produsul cumparat deja de o anumita persoana. Este bine de stiut ca aceste calculatoare second hand se livreaza impreuna cu CD-ul de driver, softul fiind deja preinstalat. Chiar daca sunt calculatoare second hand, ele se livreaza impreuna cu o garantie care este de regula de 12 luni.

Exista produse care au si o garantie de 3 ani, insa acest lucru poate sa difere de la un produs la altul, in functie de vechime si poate si de alte aspecte. Important este sa stii pentru ce anume vrei sa ti-l cumperi si sa cunosti nivelul de performanta de care ai nevoie pentru a utiliza calculatorul.

Cele mai bune calculatoare sunt cele cu procesor din generatia celor i7 care, desi sunt de ultima generatie, se gasesc si la mana a doua. Online exista o multitudine de magazine virtuale de unde poti cumpara o gama variata de unitati PC second hand, iar daca vrei sa le si testezi poti merge chiar intr-un showroom al acestora.

Este de ajuns sa alegi o marca cunoscuta – Dell, HP, ASUS, sisteme gaming si multe altele. Doar sa alegeti cu atentie cele mai mici preturi si calitatea, conform unor recenzii adevarate!