Este AVENGERS: INFINITI WAR cel mai bun film Marvel?

Dupa mai mult de 10 ani de filme Marvel, astazi este ziua premierei AVENGERS: INFINITI WAR

Cel mai asteptat film al anului, poate chiar „filmul anului 2018”, apare pe marile ecrane, in format 2D, 3D si 4DX, acum in Romania!



Cu siguranta am tot auzit in ultimul timp de premisa filmului, in special fanii inrainit MARVEL! Aproape toți supereroii din filmele acestui univers cinematic – Spiderman, IronMan, Hulk, Thor, Dr Strange si multi altii – se intalnesc pentru prima data pentru a se confrunta cu cea mai mare amenințare imaginabila, venita din tenebrele cosmosului – Thanos.

Mad Titan, asa cum este numit, planuieste sa colecteze cele 6 Infiniti Stones (Infiniti Gems sau Soul Gems) Intr-o misiune de a decima jumatate din univers. Motivul? Thanos este convins ca resursele Universului sunt finite și nu vor fi suficiente pentru toate fiintele.

Toti eroii din universul Marvel se vor reuni pentru a lupta disperati cu scopul de a scapa de amenintarea numita Thanos. Toate tiparele vor fi sparte, asteptati-va asadar la morti neasteptate si la o lupta pe viata si pe moarte. Regizorii  vor ramane cu siguranta in istorie, Avengers fiind unul dintre cele mai bune filme realizate vreodata!



Binenteles, exista si critici care dau note mici filmului, insa avand in vedere scorul de pe IMDB de 9.2 din partea utilizatorilor si faptul ca astazi, 27 aprilie 2018 filmul se regaseste pe pozitia 10 din top 250, inseamna mult! Sa mentionam ca se asteapta ca Razbunatorii: Razboiul Infinitului sa fie filmul cu cel mai mare profitabil debut din istoria cinematografica!


Thanos va intrece toate asteptarile, fiind cel mai carismatic raufactor din istorie!


NOI VA RECOMANDAM SA IL VEDETI IN CEL MAI MARE FORMAT, IMAX SAU 4DX!