Comparație boxe JBL 2022: cele mai bune opțiuni de pe piață

JBL este o marcă americană care s-a remarcat întotdeauna prin calitatea înaltă a boxelor și căștilor sale. Produsele lor se disting prin sunetul lor superior, designul lor avangardist și prețurile lor foarte competitive. În plus, aceștia produc diferite modele pentru fiecare nevoie și inovează continuu pentru a optimiza calitatea și a oferi întotdeauna cele mai moderne funcții.

 

În acest articol, vom face cunoștință cu cele mai bune boxe JBL prin intermediul unor date obiective, complete și verificate de către experții din industrie.

 

  1. JBL Xtreme 3

 

E vorba de o boxă portabilă de 25 W, cu tip de conexiune bluetooth și o durată de viață a bateriei de 15 ore. Este rezistentă la apă și cântărește 1000 de grame. Cu standardul IP67, te asiguri că poți lua această boxă cu tine oriunde, la plajă, la piscină sau chiar la duș. JBL Original Massive Pro Sound cu patru drivere și două subwoofere: această boxă puternică oferă un sunet stereo dinamic și captivant în același timp.

 

  1. JBL Partybox 100

emag.ro boxe JBL
emag.ro boxe JBL

O boxă mult mai puternică, de 160 W, cu bluetooth și USB, dar o durată de viață a bateriei ceva mai redusă, doar 12 ore. În plus, nu este rezistentă la apă și praf. Este boxa perfectă pentru o petrecere, având tehnologia JBL Signature Sound, efecte de iluminare senzaționale și beneficiind, totodată, de opțiunea de a-i adăuga microfon pentru karaoke.

 

  1. JBL Pulse 4

O boxă de 20 de W, cu tip de conexiune bluetooth și rezistentă la apă. Durata de viață a bateriei este de circa 12 ore. Are lumini incredibile, care se pot roti la 360 de grade. O mică petrecere restrânsă la tine acasă? Boxa portabilă perfectă pentru asta.

 

  1. JBL Charge 5

O boxă portabilă de 40 W, cu o greutate mai mică de un kilogram, cu o durată de viață a bateriei de circa 20 de ore și care se conectează prin bluetooth. Dotată cu driver optimizat de mare amplitudine, rezistentă la apă și la praf și cu un design inspirat din moda urbană.

  1. JBL Charge Essential

 

Avantajul acestei boxe de 20 de W, cu durată de viață a bateriei de 20 de ore și o greutate de doar 798 de grame, este tipul de conexiune dual, atât bluetooth, cât și USB. Are o carcasă rezistetă și permite încărcarea altor dispozitive prin portul său USB. La fel ca multe alte „surate” boxe JBL, și aceasta are standardul IP67 de rezistență la apă și praf, astfel că o poți lua cu tine la duș sau la piscină.

 

  1. JBL Boombox 2

O boxă de 40 W, cu tip de conexiune blutooth, cu o durată a bateriei de 24 de ore, protecție la apă și praf și o greutate de doar 1000 de grame. Boombox 2 poate conecta mai multe boxe JBL compatibile grație tehnologiei PartyBoost. Are un bass puternic, care se timte, nu doar se ascultă, făcând din această boxă „regina” petrecerilor cu prietenii.

 

Tu ce boxe JBL ai sau, dacă nu, pe care dorești să ți-o achiziționezi?