Cum să alegeti o geaca de iarna: considerente importante

Meritați o nouă geacă de iarnă în acest an! Nu uitati ca orice geaca este o piesă pe care o veți purta des, mai ales în perioada rece. De aceea este de preferat să investiți într-o geacă de iarnă pentru bărbați sau femei de înaltă calitate, care vă va ține de cald și va fi invidiată de prietenii dvs. pasionați de modă.

 

Atunci când investiți în haine de bună calitate, trebuie să vă cunoașteți opțiunile înainte de a cumpăra. Trebuie să luați în considerare locul unde va fi purtată geaca, temperaturile din regiune și multe alte considerente – inclusiv cât de rezistentă la apă este aceasta.

 

Iată câteva considerente importante atunci când alegeți o geacă de iarnă pentru bărbați sau femei:

Unde voi purta geaca?

Înainte de a alege o geacă de iarnă pentru bărbați sau femei de iarnă, luați în considerare unde o veți purta, deoarece acest lucru vă poate ajuta să vă restrângeți alegerile. Acest lucru va avea un impact și asupra stilului și materialului pe care îl alegeți.

 

Variante:

  • Dacă intenționați să purtați geaca în aer liber pentru sporturi de iarnă sau pentru activități fizice de intensitate mare, probabil că veți dori o geacă pe care să o puteți suprapune și care să nu vă limiteze mișcarea.
  • Dacă o folosiți pentru activități mai casual, de intensitate scăzută (cum ar fi plimbările prin oraș sau alergatul pentru comisioane), este posibil să doriți o geacă de iarnă pentru bărbați sau femei de lână mai călduroasă, care să vă țină de cald la temperaturi scăzute.
  • Dacă o purtați la evenimente formale sau la teatru, căutați una care să fie mai elegantă și mai puțin voluminoasă. Puteți alege inclusiv o geacă de toamnă pentru bărbați sau femei.

Cum aleg geaca potrivită pentru corpul meu?

Tipul dvs. de corp te poate ajuta să alegi geaca perfectă care vă stă bine. Pentru a găsi o geacă de iarnă măgulitoare potrivită pentru tipul dvs. de corp, iată câteva recomandări:

 

  • Corpurile în formă de pară arată foarte bine în paltoane cu centură în talie
  • Corpurile mai subțiri nu se vor pierde în stilurile de geacă de iarnă pentru bărbați sau femei cropped
  • Corpurile cu pieptul mai mare sau cu umerii mai mari pot obține paltoane de iarnă cu mai mult spațiu în această zonă
  • Persoanele înalte arată grozav în stilul mai lung sau în paltoane la jumătatea coapsei.

Gecile de iarnă ar trebui să fie strâmte sau largi?

Jachetele nu ar trebui să stea prea strâns pe corp. Aceasta pentru a vă asigura că aveți spațiu de respirație între corp și stratul interior al gecii. Astfel, căldura corporală poate circula in and out. Dacă intenționați să purtați pulovere sau haine mai voluminoase, asigurați-vă că aveți totuși suficient spațiu de respirație.

Ar trebui să cumpărați o geacă de iarnă pentru bărbați sau femei cu o mărime mai mare?

Cumpărarea unei geci cu o mărime mai mare este bună dacă vă așteptați să purtați straturi pe dedesubt sau dacă intenționați să luați în greutate în viitor (cum ar fi în timpul sarcinii). Acest lucru vă va oferi spațiu pentru creștere și vă va permite să potriviți straturi pe dedesubt pentru un plus de căldură.

 

Pentru a cumpăra online jacheta de iarnă potrivită, va trebui să luați câteva măsuri. Comandati geaca de iarna barbati direct de pe Emag sau marii retaileri online. Măsurătorile obișnuite atunci când se face dimensionarea pentru jachete de femei includ bustul, talia, șoldul și lungimea mânecilor. Pentru gecile pentru bărbați, măsurați gâtul, pieptul, talia și lungimea mânecilor.