Cum sa te urci pe o motocicleta inalta?

Sfaturile specialistilor spun ca urcatul pe o motocicleta inalta se realizeaza cel mai bine din partea stanga a acesteia, calcand cu grija piciorul drept peste. Cand scaunul este inalt, de exemplu, într-un moto Sport, asezati piciorul stang pe suport pentru picioare si treceti piciorul drept peste el, tinandu-va de umerii pilotului. Daca riderul este echipat cu o casca MTB, va dobandi un nivel suplimentar de protectie.

 

Cum sa urci pe un scuter sau motocicleta?

Cum se incarca si coboara un scuter? Ideal este sa o faci ca si cum te-ai urca pe un cal, pe partea stanga si trecand piciorul drept peste motocicleta. Pilotul trebuie sa puna ambele picioare ferm pe sol pentru a preveni vehiculul sa se desprinda.

 

Cum sa mergi ca pasager pe o motocicleta?

Daca esti pasagerul din spate, asigurati-va ca pilotul are motocicleta cu atas bine pus. In ceea ce priveste intrebarea pe ce parte sa urcam, recomandarea este stanga, trecand piciorul drept peste scaun. Daca moto este inalt, puteti urca mai intai pe un suport pentru picioare, tinandu-va intr-o postura de pilotaj adecvata.

 

Cum se pune un suport mare pentru motociclete?

Modul corect de amplasare este cu fata catre motocicleta, impotriva ideii larg raspandite ca ar trebui sa fie amplasat dintr-o pozitie laterala. Trebuie sa plasati scheletul la sol si  sa mentineti vehiculul intr-o pozitie dreapta. Asigurati-va ca inainte de a porni motocicleta este in neutru pentru a-l putea muta.

 

Testeaza motocicleta

Este un serviciu gratuit pentru cei care isi cauta prima motocicleta, vor sa o schimbe pe cea actuala sau pur si simplu cauta una in plus. Pasii sunt simpli, iar de retinut este ca vei avea pe cineva alaturi pe intregul proces de achizitie a unei motociclete, noi sau second hand.

Discutati si stabiliti impreuna ce motocicleta ar fi cea mai potrivita in functie de unde, cat si cum urmeaza sa o folosesti. Stabiliti un buget maxim, apoi cautati variantele disponibile in piata. Vizionati motocicletele gasite in momentul cautarii. Se va face o evaluare privind punctele forte si slabe ale motocicletei si vei primi un deviz de service ca sa stii ce anume trebuie investit pentru a remedia eventualele defecte. La sfarsit alegeti cea mai potrivita motocicleta.

Castile MTB-perfecte pentru o cursa fara probleme

Daca nu vrei sa intampini probleme pe drum, este recomandat achizitia unei casti MTB unimotors.ro este un dealer autorizat si magazin online de casti si echipamente de ultima generatie. Aceste casti MTB sunt in general perfecte pentru merge intr-o aventura, pe trasee sau in afara traseului. Ele ofera experienta dubla cu casca cu vizor, plus aspectul si avantajele unei casti MX:

  • Carcasa compozita din material de plastic.
  • Viza solara retractabila detasabila.
  • Varf aerodinamic detasabil.
  • Confort ultra-confortabil.
  • Deflector barbie supradimensionat.
  • Ventilari si esapamente de aer reglabile