Lentile de contact colorate surprinzator de accesibile: Freshlook

Ultra fine, simpl si inspirand prospetime, lentilele de contact colorate reprezimta un accesoriu de care ai cu siguranta nevoie pentru a lua parte la cele mai traznite petreceri!

Cea mai noua pereche de lentile de contact colorate cu drioptrii sunt cele de la Freshlook. Va veti intreba de ce, pentru ca ele intrunesc toate criteriile pentru a fi la mare cautare in randul fanilor lentilelor de contact pe tot cursul anului. Iata, asadar, care sunt acestea:

O combinatie perfecta de culoare, savoare, si corectare a problemelor de vedere

Prin modul atipic in care au fost create, lentilele de contact FreshLook reprezinta o veritabila combinatie de culoare, savoare, prospetime si eficienta in ceea ce priveste corectarea rapida a problemelor de vedere. De unde toate aceste particularitati adunate intr-o singura marca de lentile unice? Pur si simplu, pentru ca aceste accesorii sunt irezistibile, iar performantele lor au fost atestate in urma studiilor efectuate de catre specialisti, dar si de confirmarilor miilor de pacienti care au apelat la facilitatilor FreshLook.

FreshLook ColorBlends este cu siguranta cel mai revolutionar sortiment de lentile colorate.  Realizate cu multa delicatete si pasiune din revolutionarul material hidrofil Phemfilcon A, gama de lentile Freshlook ColorBlends propune cea mai moderna marca de lentile colorate sferice. Pe langa functia de a schimba culoare ochilor in nuanta dorita de albastru, albastru stralucitor, ametist, gri, maro, verde sau turquoise, lentilele prezinta o capacitate excelenta de a corecta cele mai comune vicii de refractie, precum miopia sau hipermetropia. Lentilele redefinesc, in mod delicat, chiar si cele mai inchise nuante ale irisului, fiind disponibile chiar si in variante mai putin clasice, precum Gemstone Green, Honey, True Saphire sau Pure Hazel. Inlocuirea acestora se realizeaza lunar, potrivit indicatiilor furnizate de catre producator. Dioptriile disponibile variaza de la -8.00 la +6.00. Gasiti acest tip de lentile de contact pe lentile.info

FreshLook: un stil revolutionar, non-conformist

Indiferent ca aveti sau nu nevoie de corectie optica, lentilele de contact FreshLook sunt acele accesorii miraculoase si unice de care aveti nevoie pentru o petrecere pe cinste si a avea beneficia de o aparitie spectaculoasa. Asadar, fie ca optati pentru un set de lentile FreshLook One Day, alegand nuante de Blue, Green, Gray sau Pure Hazel sau o pereche din gama de lentile FreshLook Dimension, veti sfida orice limita a frumusetii si veti putea profita la maxim de avantajele proprietatilor tehnologiilor Focus Dailies All Day Confort, pentru a va simti in forma maxima la orice petrecere, chiar si in ziua de Haloween! Cautati toate sortimentele de lentile colorate pe Optilen dealer autorizat de produse oftalmologice, cu o mare gama de lentile de contact comercializate online.

FreshLook sfideaza si orice bariera a costurilor si a modului simplu de a fi aplicate. O pereche de lentile FreshLook porneste de la un pret de aproximativ 60 lei in mediul online. In plus, sunt usor de aplicat, si redefinesc perfect conturul ochilor. Nu in ultimul rand, ochii tai se vor radia de firicirea unei culori inconfundabile, in timp ce tu scapi de povara suplimentara a ingrijirii zilnice, optand pemtru o pereche de lentile de unica folosinta.