Modele usor de folosit: lentile Air Optix

Lentilele de contact sunt o inventie menita sa faca viata mai usora persoanelor care au probleme de vedere. Una dintre marcile de lentile de contact cunoscuta pe piata este Air Optix.


Lentilele de contact Air Optix sunt de mai multe feluri. Air Optix Aqua, de exemplu, sunt lentile de contact recomandate presoanelor care au obiceiul sa isi petreaca mai mult de zece ore pe zi purtand lentile de contact. Sunt lentile moi, care ofera un grad mare de hidratare oculara, ceea ce le face confortabile si usor de purtat. Air Optix Aqua contin sistemul de hidratare Aqua, fiind realizate din silicon hidrogel.


Un alt tip de lentile de la Air Optix sunt Air Optix plus HydraGlyde, lentile care fac parte din noua generatie de astfel de produse. Aceste lentile au un grad mare de permeabilitate a oxigenulu, ceea ce inseamna ca sunt foarte bine suportate si iti ofera un grad ridicat de confort. Lentilele Air Optix plus HydraGlyde sunt fabricate din silicon hidrogel si au o tenta de albastru, ca sa poata fi usor manipulate. Insa ele nu iti vor schimba culoarea ochilor!


Pentru aceia dintre dvs ca sunt interesati de lentile de contact colorate, sa stiti ca perioada cea mai buna, cand toata lumea profita de reducerile de pret „de speriat”, este de Haloween!

Air Optix Colors
Air Optix Colors

 

Lentilele in general sunt usor de folosit, trebuie insa sa nu le aplici fara sa nu te fi spalat foarte bine pe maini inainte. La fel trebuie sa procedezi si inainte sa indepartezi lentilele de contact si sa le pui in dispozitiul special, in cazul in care nu sunt lentile de unica folosinta.

Situatii cand nu este recomandat sa porti lentile Air Optix


Atunci cand inoti trebuie sa iti scoti lentilele de contact din ochi, pentru o mai mare siguranta. De asemenea, ar fi indicat, in cazul femeilor, sa se machieze inainte sa isi puna lentilele de contact.

Daca urmezi un tratament oftalmologic cu picaturi intreaba medicul oftalmolog daca acesta interfereaza sau nu cu purtarea lentilelor de contact, este important sa stii acest lucru. De asemenea, nu purta lentile daca ai facut o iritatie la ochi ori daca ai conjunctivita.

Este foarte important sa tii cont de toate sfaturile pe care le primesti de la medicul oftalmolog in ceea ce priveste purtarea lentilelor de contact. Iar ca magazine online, noi iti recomandam Optilen, aici ai sansa sa cumperi lentile colorate la preturi speciale acum de Haloween, dar si lentile Air Optix sau alte modele la preturi fara concurenta!

 

One thought on “Modele usor de folosit: lentile Air Optix

  1. Lentilele de contact Air Optix sunt originale si destinate persoanelor care au indicatii de la medic. Folosirea sau schimbarea lentilelor fara aprobare de la oftalmolog este un risc, deci nu este de preferat ca persoana care are lentile sa faca acest lucru! Desi sunt o multime de siteuri de comert electronic pe internet, sunt unele, precum lentile.info, de unde poti achizitiona lentile Air Optix la super preturi!

Comments are closed.