Principalele beneficii ale 2 in 1 laptops

 

Cu dispozitivele 2 in 1 combini portabilitatea unei tablete cu productivitatea unui laptop puternic. Iată câteva alte motive pentru care 2 in 1 laptops sunt o alegere excelentă pentru ziua de astăzi.

  1. Sunt ușoare ca o pană, dar și rigide

Duse sunt zilele în care trebuia să cari după tine un laptop mare, greu și voluminos. Iar umerii și spatele tău îți mulțumesc pentru asta. Un avantaj al 2 in 1 laptops este că aceste dispozitive sunt mai ușoare și mai subțiri ca niciodată. Ele sunt mai ușor de transportat și de mutat, iar majoritatea au până la jumătate din greutatea altor laptopuri. În plus, ele sunt rezistente. Vor face față unei utilizări intensive.

  1. Poți face orice

Chiar dacă sunt portabile, 2 in 1 laptops permit atât mobilitate, cât și funcționalitate. Ele permit utilizatorilor să comprime numeroase dispozitive într-unul singur. Lucrează în Excel, treci apoi la cititul unei cărți electronice, iar apoi reia munca de unde ai lăsat-o și într-un final joacă un joc distractiv sau urmărește un film. Poți face toate aceste lucruri cu un singur dispozitiv, fără a fi nevoie să îl schimbi.

  1. Îți poți lua munca cu tine

Cu 2 in 1 laptops echipate cu un procesor Intel® Core ™ de 5 gen nu mai trebuie să te simți ancorat de birou pentru a duce munca la bun sfârșit. Datorită performanțelor premium și a puterii de procesare serioase, poți termina o prezentare sau poți trimite e-mail-uri importante din mers. Așadar, 2 in 1 laptops îți permit să îți menții volumul de muncă și productivitatea în creștere chiar și în continuă mișcare.

  1. Laptopurile 2 in 1 sunt puternice

Încarci constant dispozitivele? Cu 2 in 1 laptops, beneficiezi de o durată de viață mai lungă a bateriei, pe lângă funcționalitatea sa de neegalat.

  1. Îți oferă mai mult timp liber

Ai crede că dacă integrezi mai multe funcționalități în una singură, lucrurile ar fi încetinite. Totuși, dispozitive ca acestea au o putere excepțională chiar și pentru multitask. Cu viteze care depășesc cu mult majoritatea celorlalte tablete și laptopuri, 2 in 1 laptops îți permit să treci rapid de la un lucru de făcut la următorul, oferindu-ți mai mult timp pentru relaxare. Iar daca doriti cel mai nou Asus Zenbook, aflati ca ajunge in curand si in Europa!

  1. Vei economisi bani

De obicei, o investiție într-un computer nou pune presiune asupra contului tău bancar. Cu toate acestea, 2 in 1 laptops îți permit să cumperi un dispozitiv nou și performant și să nu îți cheltui totuși toți banii. Avantajul este că, în general, 2 in 1 laptops sunt mai ieftine decât tabletele și laptopurile.