Serviciul de distributie flyere, mai aproape ca oricand de dvs!

In general, implementarea unei campanii de promovare online sau offline, cu efecte vizibile, se sprijina pe o distributie inteligenta de materiale promotionale, astfel incat acestea sa ajunga la persoanele care au strict nevoie de ele. Binenteles ca specialistii vor fi mereu in masura sa indentifice, prin colaborarea directa cu clientii, toate punctele strategice de pe raza marilor aglomerari urbane, unde se poate realiza distributia de flyere sau pliante intr-o maniera extrem de eficienta.

 

Constientizam ca traim intr-o lume aflata intr-o continua miscare, in care fiecare secunda conteaza atunci cand ne propunem sa atragem un nou segment de parteneri de afaceri. Exista echipe care pot patrula permanent prin zonele aglomarate, in functie de specificatiile pe care le doresc clientii. In general, materialele vor fi distribuite in zonele de la gurile de metrou, intersectii sau cutii postale, incat sa targeteze cat mai rapid grupul tinta vizat. La cererea clientilor insa, se pot executa chiar si distributii atipice, de flyere si pliante, trebuie doar sa apelati cu incredere la serviciile profesioniste de distributie flyere, precum renumitii e-flyere.ro.

 

Pentru a se acoperi o arie cat mai mare de zone si pentru a asigura, totodata, o buna optimizare a costurilor aferente, specialistii vor actiona cu maxima promptitudine. Totodata, e-flyere.ro intinde o mana de ajutor la consolidarea campaniei de informare a cetatenilor!

Preturi distributie flyere in beneficiul cumparatorului

Costurile unor astfel de servicii de distributie se vor stabili dupa o discutie prealabila cu o echipa de consultanti, insotita de o plasare ferma a comenzii. Pentru a va forma o imagine cat mai clara asupra preturilor practicate in general la serviciul de distributie flyere, este necesar de a consulta mai multe oferte de preturi, pentru a alege cea mai buna varianta de pe piata din Romania, de flyere si pliante.

 

De exemplu, e-flyere.ro dispune de resursele tipografice si umane pentru a se plia cerintelor dvs in cazul in care solicitati atat tiparul cat si serviciul de distributie flyere in cantitati ce depasesc 5000 de bucati! Verificati intotdeauna valabilitatea ofertelor impreuna cu consultantii.

 

Pentru distributia in cutiile postale, pot exista preturi preferentiale. Acestea pot fi valabile si pentru distributia stradala, dar in anumite conditii. De exemplu, in cazul unei distributii stradale effectuate de catre e-flyere.ro preturile sunt valabile pentru locatii cu un trafic de minim 750 flyere/pliante pe ora. In cazul in care traficul este mai mic se percepe un tarif/ora/promoter, acesta fiind de 25 lei/ora. Daca in schimb, aveti o distributie stradala de 10.000 flyere/pliante care doriti sa fie distribuite la statiile de metrou sau locatii cu trafic intens, atunci preturile difera. Daca doriti ca aceasta distributie sa fie facuta in locatii cu trafic redus, precum licee, universitati, parcuri sau intersectii, veti plati pretul de 25 lei/ora/promoter/locatie.

 

Asadar, alegeti cu incredere serviciile profesioniste de distributie oferite de e-flyere.ro in special pentru aceia dintre dvs care sunt intr-o alergatura continua in perpectiva dezvoltarii parteneriatelor de afaceri!

e-flyere tipografie flyere pliante
e-flyere tipografie flyere pliante