7 motive pentru care o pereche de lentile de contact este un cadou ideal de Craciun

Lentilele de contact pot constitui o idee geniala de cadou, mai ales daca cunosti pe cineva drag care este purtator de lentile de contact care se confrunta cu miopie sau cu astigmatism si ai discutat pe larg asupra rezultatelor investigatiilor efectuate de catre medicul sau oftalmolog.

Lentilele de contact torice ale tale sau cei ai persoanei dragi au trecut de mult de cele mai bune zile si striga pentru inlocuire? Atunci este timpul pentru o pereche noua.

Acum, inainte de a crede ca o pereche de lentile de contact torice nu sunt cadoul potrivit pentru Craciun, citeste cu mare atentie cele 7 motive pentru care merita sa comanzi, chiar acum, ochelari de vedre drept cadou de calitate pentru tine sau pentru cei dragi.

An nou, sortimente noi de lentile de contact

Dupa cum sim cu totii, Craciunul este la sfarsitul anului. O ocazie perfecta pentru a te desparti de obiectele tale vechi si rupte si a le inlocui cu produse de calitate. Acest lucru se aplica si lentilelor de contact torice. De ce sa nu profiti de Craciun pentru a cumpara o pereche noua si eleganta de articole oftalmologice care se potriveste exact cu vederea și gustul tau?

Lentilele de contact cu filtru UV sunt un must-have al noului an

Lentilele de contact torice echipate cu filtru UV, cum ar fi cele de la Acuvue 1 Day Moist (lentile zilnice), ajuta la blocarea si filtrarea razelor solare, dar si a luminii albastre emisa de catre ecranele digitale.

Fara protectie UV, lumina albastra a ecranelor ajunge liber la cornee si retina si acest lucru conduce la aparitia unor simptome neplacute precum oboseala ochilor, dureri de cap, vedere incetosata si, eventual, chiar insomnie!

In plus ta de un set de lentile de contact torice cu filtru UV, ochelarii de protectie pentru calculator ofera o linistire imediata a ochilor si iti permit sa continui sa utilizezi calculatorul, telefonul mobil sau tableta sau sa privesti la televizor pentru o perioada lunga de timp

O noua prescriptie medicala necesita lentile de contact torice noi

Forma ochilor si severitatea deficientei vizuale se pot schimba in timp. Deci, daca nu ai avut un test de vedere cu mult timp in urma, este posibil ca lentilele vechi să nu mai aiba dioptriile de care au nevoie ochii.

Usoara discrepanta intre acuitatea vizuala si lentilele de contact pe care le porti nu numai ca iti pot deteriora ochii pe termen lung, dar iti pot agrava si defectul vizual. In plus, iti pot pune in pericol atunci cand conduci sau schiezi in timp ce le porti.

Prin urmare, ar trebui sa te gandesti sa  efectuezi un consult oftalmologic cel putin odata la doi ani pentru a determina valorile curente ale dioptriilor pentru lentilele tale.

Lentilele noi nu sunt un upgrade de moda

Tehnologia in sine nu poate garanta accesorii oftalmologice perfecte. Noile lentile ar trebui, desigur, sa arate grozav si sa se potrivească perfect cu fata..

In plus, lentilele noi de marca sunt un mod minunat de a reflecta cele mai recente tendinte in materie.

Lentilele noi sunt un cadou de durata

Lentilele de contact, mai ales cele cu utilizare prelungita, pot reprezenta un cadou optim de durata si de calitate. De ce sa oferi, de exemplu, o floare, care se ofileste, in 2-3 zile, cand poti oferi mai multe cutii cu lentile de contact torice care sa ajunga pentru cateva luni>

Lentilele zgariate sunt inestetice si nesigure

Lentilele tale sau cele ale persoanei dragi au fost folosite timp de mai multe luni si prezinta semne considerabile de uzura? Atunci este timpul pentru un set de lentile noi.

Zgarieturile nu numai ca arata inestetic, dar sunt si un semn al lipsei de rezistenta la impact. Acest lucru poate fi deosebit de periculos in timpul sportului, orice mica zgarietura poate impiedica performante si focalizarea coresspunzatoare a obiectelor.

Un cadou usor de comandat

Daca te-ai gandit la varianta de comanda on-line, foarte bine! Poti comanda un set de lentile de contact pentru tine si pentru cei dragi doar cu un simplu click, iar livrarea se va face rapid!

Mai ales daca doresti sa oferi un cadou de Craciun cuiva drag, in conditii de pandemie, cumpararea online a lentilelor de contact de orice tip este o idee buna. Pentru a afla dioptriile de care ai nevoie, un test oftalmologic si o simpla reteta cu dioptriile lentilelor de contact sunt absolut suficiente!